NOVA ZLOUPOTREBA SNS-a: Službenim autom išli na STRANAČKU EDUKACIJU

Dvoje mladih naprednjaka službenim vozilom Grada Vranja putovali su za Beograd na edukaciju za izbore, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Dogodilo se to u utorak 19. novembra, kada su dvoje mladih članova SNS seli u službeni auto Grada i krenuli put Beograda kako bi učestvovali na edukaciji za izbore, dakle, koristili su vozilo Grada za stranačke potrebe - napominje sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvor iz Gradske uprave potencira «da je u pitanju zloupotreba od strane SNS i rukovodstva Grada Vranja.

- U pitanju je korišćenje državnih resursa u stranačke svrhe, a o tome se donose zakoni u Skupštini, ali vranjski naprednjaci i aktuelna gradska vlast ne mare za to! Ovde je manje važan novac, potrošeno je negde oko 20.000 dinara sa putarinom i dnevnicom za vozača, mada i to nije u redu, međutim, bode oči kršenje zakona što se ne događa prvi put članovima SNS u Vranju - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «treba precizirati odgovornost i gradskih čelnika».

- Šta o ovome imaju da kažu gradonačelnik Vranja, načelnik Gradske uprave i drugi gradski vlastodršci, kako je reagovao šef voznog parka i ko mu je dao putni nalog!? Kako su počeli, još će edukaciju za izbore sprovesti u Skupštini Grada, baš kao što su učinili u zgradi Gradske opštine Vranjska Banja - zlosluti sagovornik InfoVranjskih nakon još jedne u nizu zloupotreba državnih resursa u stranačke, tačnije, naprednjačke svrhe.

I zaista, ima li zakona u ovoj zemlji, ili postoji samo vlast i njena čvrsta volja za zloupotrebe svih vrsta.

Ako postoji, šta čeka tužilašto?

S. Kostić

Komentari

Bruke a narod nema ni za hleb

Milan Ilić vodovod
Nemanja Jovanović vanredne situacije

Ajmo dalje...

Opet vodovod i vanredne situacije. Idose i u zatvor i opet rade sta hoce. Nacelnik nova kola pa i on kupio zajedno sa brata diplomu. Zataskase malverzacije i sup. Taskovici opet jasu. Bese prijatelj sa Dacica a sad se prefarbao sa Vucica. Obican petlic. Lopurde.

Ete ga pa Nemanja. Najedukovaniji radnik Gradske uprave, normalno da će bude prvi, kad ga svuda praćate samo njega. Nego drugi si znaju sve, nema što da idev na edukacije.

Od koga bre ocekujete da vodi grad, od Aritonovica? Pa njega niko nista ne pita i zena mu se natepa. On samo klima sa glavu.

Ja sam ni kriv ni duzan saznao i video to. Zalio mi se vozac da je vozio glupo botove na predavenje neko u Nis. Kaze PO ZALUDJENI LJUDI U ZIVOTU NIJE VOZIO!!

Najnovije vesti

Vanredne mere i u Bujanovcu »

Krizni štab opštine Bujanopvac uveo je vanrednu situaciju u toj opštini zbog širenja epidemije korona virusa.Bujanovac j...
ZutoCvece