Nova Srbija: Gradonačelniče, odakle ti stan na Vračaru?!

- Pitam gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića, gradonačelniče odakle mu stan na Vračaru kada je kao lekar specijalista vozio «fiću», zapitao je na konferenciji za novinare predsednik OkO Nove Srbije Ivica Petrušević.

Petrušević je takođe zapitao za «tajne» skokovitog uzleta na materijalnom planu prvog građanina Vranja.

- Kako da i mi od «fiće» koji košta pet-šest stotina evra, dođemo do stana u elitnoj beogradskoj četvrti gde kvadrat košta između tri i pet hiljada evra - pitao je lider Nove Srbije u Vranju.

U kritici gradske vlasti Petruševiću se pridružio Bratislav Bogdanović, potpredsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Vranju.

- Pitam gradsku vlast dokle će trajati katastrofa u ulici Partizanski put i dokle će zamajavati radnike «Koštane», zamenjujući njihove zarađene plate socijalom, i kako to da za radnike «Koštane» nema novca, a Zdravstveni centar godinama u blokadi isplaćuje plate zaposlenima - pita Bogdanović.

Petrušević je dodirnuo i problem migranata u Vranju.

- Da se organizuju lekarski pregledi migranata, jer su pripadnici policije ugroženi zbog bolesti kojih ima u Motelu. Nije jasno kako lokalna vlast neozbiljno prilazi ovom velikom problemu, verovatno zbog «migrantskog biznisa» - pretpostavlja Petrušević.

S. Kostić

Komentari

Od platu sigurno nije

Boze ,boze posten Gonzi.

Uvlakacu satro Vanja, posteniji je i od tvog Djosu i od Bulata milion i po puta. Onaj sto zivi u skolsko dvoriste ne zna sta ce od pare sa svoju lepoticu, za mandat od cetiri godine i tu se vidi koliko se je nafatirao i koliko je posten. Ne bi se on i Djosa onoliko nisko spustili da postavljaju one museme u Klisuru i slikali se da vidi Vodja. Jadno, nisko i bedno,mislim kad vide i oni onaj snimak sad se stide.

Znači odobravaš što krade Gonze? Ako može drugi, može i on. Bravo

Sve lopovi sami...banda.

Bato, šta ćeš sa ovim slučajevima pored tebe. Oni nisu normalni.

Pa uklapa se i on sa ovom ekipom. Svi imaju sifre. Jadno li je Vranje sa ovim likovima. Ko ce vas glasati?

Zaradio,svojim postenim i samopregornim radom ha..ha..ha

Dosta više moj stan, moj stan u Beograd.Pa Većnik sam Gonzi GRADONACELNIK. PA MI AKO NEMAMO STANOVE KO DA IMA.
Nek vidi sad i moj drugar kako mi je.
More mož ne......

I nesi li je kupija au pa tolko vera,postenje,cast

Konfiskovati...

Haha kude je ekipa iz kabinet da poleti u odbranu Gonzalesa... Au da neki Zlatibor se fatija danas je vikend nema dežuranje na Vranjske

Zlatibor je rezervisan za kozarku i Jase starletu,od nji dve ne može da se dodje na red

Ovaj Ivica mnogo neobavesten. Sto lupa gluposti a ne zna covek dve proste prosirene da sklopi. Siris neistine i lazi, a i sam ne verujes u tacnost svojih informacija. Da sam na mestu Gradonacelnika takvu bi tuzbu popio za iznosenja neisteina da se nikada vise ne bi ni na ulici pojavio, a ne tu da glumis klovna zajedno sa ovom propalom ekipom koji su pokazali svoje umece, tj.ispusenim mustiklama.

Pa tuzio bi on ali se najverovatnije plasi da ce prilikom dokazivanja cinjenica da ispliva jos neka nekretnina za koju se jos ne zna.

I ovo je od brata neka šupa, koju je šatro renovirao... Kakav bezblamni lik, kad napravi onu teleću facu tada je najjači. Nema on srama ni malo za sve što radi, čovek je pokretna sramota i najveća štetočina.

A boske u beograd par stotina hiljada

Konobari su najpromucurniji.

Vi sa pseudonimima ste mnogo ,,jaki'''. Napišite prvo ko ste pa onda kažite šta imate.
Kao prvo, većina ovih ljudi (a možda i svi) imaju diplome DRŽAVNIH fakulteta. Ne Fabusa i ostalih fakulteta tj. večernjih škola. Imaju i po dvadesetogodišnje (ne svi), neki i manje radnog iskustva u DRŽAVNIM preduzećima.
Kao drugo, Vi N1, ako ste doktor specijalista psihijatrije, što ne napišete svoje ime pa da Vam dodjemo na preglede i ,,napravimo promet'', pošto već delite šifre! A, to svi znamo rade samo doktori specijaliste a ne svako!
Kao treće, potpisujete se kao N1, a svi znamo da je to slobodan medij.
Dakle, Vi ste Novo Srbijanac, samo Vas strah da to kažete glasno pa se krijete. Voli Vas Vaša Nova Srbija i ceo šifrarnik!

Najgori gradonacelnik u istoriji Vranja, sa najgorom ekipom koju je sa sobom doveo. Nesi, Zorica, Sanja, svastika Tanja, kumasinka Jasmina, Dragana...i da ne nabrajam vise sve debil do debila. A taj mumunjko sto se davi kada hoce nesto da kaze se tako napljackao za vreme svog mandata da nije normalno. Ali Gonzaro vracaces jednog dana sve to sto si pokrao i ti i tvoji saradnici.

Je'l Vracar u pitanju?

VUCICU STA SI GA PITAO KAD STE OTVARALI POZORISTE OD 3.000 000EU??

Krađe na lokalu počinju kad lokalni funkcioneri vide kako se u vlasi u BG krade. Skoro svi poslanici sa juga su po niskim cenama od povezanih firmi na vlasti kupuli stan u BG samo da bi glasali kako vladajući šerif kaže. Korupcija uvek počinje od najviših organa vlasti. Ovo važi za sve dosadašnje vlasti. Onda posle poslanika idu lokalni državni funkcioneri u BG, pa predsednici većih opština i gradova. Kada bih počeo da nabrajam zauzeo bih mnogo prostora, a ionako narod zna.

Gradonačelniče, oglasi se. Ne dozvoli da se iznose činjenice ako nisu tačne ili tižite. Zašto neko da piše pred izbore a vi žarko želite da budete opet gradončelnik. Mada po gradu ide priča, zaustavite i to hitno.

Najnovije vesti

ZutoCvece