NOVA SRBIJA: Čak 29 SOCIJALISTA prešlo u vranjski odbor NS-a!

Kako je saopštio Okružni odbor Nove Srbije u Vranju, čak 29 članova SPS-a prešlo je ovde u Veljinu stranku, nezadovoljno radom i lokalnih socijalista i te partije uopšte.

IZ NS-a posebnu pažnju skreću ka Lidiji Tasić, koja je, po dolasku iz SPS-a, u NS-u odmah dobila titulu potpredsednice gradskog odbora i šefice Foruma žena ove stranke u Vranju.

Inače, Tasićeva je poznata i kao demokrata, naprednjak, pobunjeni napednjak, socijalista i sada na kraju novosrbijanka.

- Tasićeva je okrenula leđa ovdašnjim socijalistima i pristupila je Novoj Srbiji, koja je odmah kooptirala u Gradski odbor, a uveliko traju razgovori sa povećim brojem članova SPS, viđenijih i vremešnijih koji žele u stranku Velimira Ilića - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz GrO NS u Vranju.

Po ovom izvoru, «odmah po prelasku u Novu Srbiju, Lidija Tasić boravila je u Čačku i učestvovala na sednici Izvršnog odbora stranke».

Iz NS-a tvrde da i pored ovolike „navalice“ socijalista u svoje redove ne žele da prime dva odbornika SNS-a, koji bi da se odmetnu od vladajuće stranke.

Izvor InfoVranjskih rekao je da je Novoj Srbiji pristupio i nekadašnji funkcioner SNS i direktor vranjskog «Vodovda» Božidar Đorđević, ali da su zastali pregovori o prelasku dvojice odbornika Skupštine Grada Vranja u redove Nove Srbije.

- U NS-u ne žele da prime odbornike SNS u svoje redove, plašeći se kompromitovanja i rušenja ugleda NS u očima građana Vranja. Iz NS-a opominju građane da mogu sada da priđu ovoj stranci, ali samo do izbora, jer posle toga neće biti prijema novih članova - napominje sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora Nove Srbije.

S. Kostić - SSB

Komentari

A pa sad ce predju cenzus garantovano.

Zar vam nije jasno da u Vranje SPS ne postoji? Od gospodske partije, preko podanika do nepostojanja. Bravo socijalisti ili bolje rečeno naprednjaci u dresu socijalista.

Boza ima iskustvo i to je odlican potez.Samo gas ljudi.

Boza više i ne broji stranke,posle 10 je ostavio da broji.Jako pojačanje,od njega Petrušević i zvanično će poludi pa će mze u penziju.

Prodace te Petrušijevicu. Ne zna se za koga radi.

Bravo momci samo napred.....

SD CE BOSKIVIC I ANTIC TUJ DA STOJIV JER SU I OVAKO SAS NJI SAMO CEKAV TRENUTAK ISTINE A ODBORNICI IZ SNS VEC CETIRI DUSE PREGOVARAJU UNAJVECE

Najnovije vesti

Pronađena nestala Vranjanka »

Julijana Zdravković, koja je nestala u Vranju 21. septembra pronađena je u četvrtak, potvrđeno je u vranjskoj policiji....
ZutoCvece