NOVA SEKS AFERA: „Polude čovek zbog švalerku“

Devojka, tačnije, milosnica jednog lokalnog političara iz Vranja, uzrok je njegovog sukoba sa njegovim partijskim drugom, funkcionerom u lokalnom javnom sektoru, saznaju InfoVranjske iz dva izvora.

Posvađani drugari pripadaju istoj političkoj opciji.

- Političar je od svog druga tražio da zaposli njegovu «devojku», baš je bio zalegao na tom polju do kraja, uporniji u zahtevu mnogo više nego što bi to bio za rođenu ženu. Javni drugar je popustio i zaposlio «devojku» na određeno vreme i stvar je mirovala do isteka ugovora za rad na određeno vreme do tri meseca - priča sagovornik InfoVranjskih.

Odnosi između drugara su se iskomplikovali kada su kao s vihorom prohujala tri meseca rada «devojke» na PP poslovima u lokalnom javnom sektoru.

- Političar je zapeo iz petnih žila da se «devojci» produži radni status, ali je javni funkcioner morao da odbije druga, jer nije bilo zakonskog osnova za produženje ugovora o radu, pa je usledio raskid drugarstva između pomenute dvojice - detaljiše sagovornik InfoVranjskih.

Javni funkcioner nikako da nakon svega preboli raskid prijateljstva zbog „tamo neke devojke“.

- Toliko smo bili dobri drugari, a sada se gledamo maltene preko nišana - žalio se taj funkcioner, ali uz ocenu da «polude čovek zbog švalerku», slikovit je sagovornik InfoVranjskih.

Oba sagovornika portala zaključuju «da je zapošljavanje «devojaka» lokalnih političara i gradskih funkcionera u Vranju postala redovna pojava još u 90-im godinama prošlog veka, posle 2000. godine je taj «posao» usavršen, ali je najviše eskalirao posle 2016. godine, kada je lokalnu vlast u Vranju preuzela Srpska napredna stranka.

NIV

Komentari

Videli svi od Aritonovica pa svi postadose svaleri.

Боске ли?

Ako ne dobije poso, nema ni rabota oko nju.. Cccc šta se dešava ovo sa svalerke.. Ima gi na sve strane

Sa dolaskom SNS na vlast je čak i kategorija" švaler" obesmišljena.

Ovo je vise preslo svaku meru, strasno.

Sve sami frajeri i je....
:))

Ma mnogo se brzo zaboravilo šta je po pitanju švalerke radio i to godinama SPS, ako su dobre može i frizerske u Opštinu, med.sestre što iz ljubavi radjaju decu, tada visoko pozicioniran u lok političari, pa poso Beograd, pa poso Vranje, pa svaka je devojka (javna tajna tada i sada) morala da prodaje neku vrstu "pregleda" ako hoće u JP ili pozamašnu debeli koverat E

Najnovije vesti

ZutoCvece