NOVA OTPUŠTANJA U GRADSKOJ UPRAVI: Knjižica SNS-a kao spas

Vrh gradske vlasti u Vranju u tajnosti priprema spisak zaposlenih koji će biti proglašeni za tehnološki višak, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Gradska vlast sprema spisak radnika Gradske uprave za «odstrel» po principu tehnološkog viška. Na meti su zaposleni koji nisu članovi SNS, pre svega, ali i oni radnici koji su izvan ostalih stranaka članica vladajuće koalicije. Partijska knjižica je jedini kriterijum za određivanje tehnološkog viška - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «u teškom problemu naći će se zaposleni koji imaju duže od dve godine radnog staža do penzije».

- Vrlo malo zaposlenih ima do dve godine staža do penzije, kao i onih koji u ovoj godini odlaze u penziju. Zaposleni sa više od dve godine staža do penzije čine najveći broj onih koji će biti proglašeni tehnološkim viškom, pa im sledi ulica, odnosno, Nacionalna služba za tržište rada - pesimista je sagovornik portala iz Gradske uprave.

Po već ustaljenom i uhodanom načinu saopštavanja neugodnih vesti za zaposlene, gradska vlast će objaviti spisak zaposlenih za tehnološki višak pod velom «legalnosti», nagoveštava izvor InfoVranjskih.

- Najpre će Gradsko veće obelodaniti odluku o maksimalnom broju zaposlenih u Gradskoj upravi, pa će o tome, navodno, poslednju reč dati Skupština Grada, koja će zapečatiti sudbinu jednog broja radnika, Čitava ova priča za sada je tajna, ali će najkasnije do maja sve biti poznato, sa sve spiskom onih koji će, po nekom kriterijumu, biti proglašeni tehnološkim viškom - najavljuje izvor Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Kakva bahatost, kakva drskost, ko je to Bogom dan da procenjuje ko ce da radi a ko ce da pase travu...atmosfera mracnija od najcrnjeg mraka!Polako...polako...ko se zadnji smeje , najsladje se smeje!

Na mala vrata, preko partije su se zaposljavali , tako ce i da odu sada. A ovi sto ih zamenjuju ce kad se promeni vlast. A za lebac da li ce da imaju, pa koga danas briga za koga.

Pa zar ce govna nepismena koja su juce dosla nekome da urucuju otkaze? E ajde da vidimo sta ce ti smradovi da urade. Te debilcine ce vrlo brzo iz grad da budu proterani u planinu odakle su i dosli.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece