Nova odbornica Nela Vučić položila zakletvu

Nakon što je Nenad Antić (SNS) izabran za novog zamenik gradonačelnika, njegovo odborničko mesto popunjeno je na današnjoj sednici Skupštine grada Vranja nakon što je zakletvu položila nova odbornica Nela Vučić.

Odbornici Skupštine grada usvojili su potom Predlog Odluke o izmeni Statuta grada Vranja i izveštaj o radu gradonačelnika Slobodana Milenkovića za 2016. godinu.

Usvojeni su i predlozi odluka o izradi izmene i dopune Plana generalne regulacije Vranjske Banje i ,,Zone 3“ u Vranju, odluke o izradi Plana detaljne regulacije u naseljima ,,Gornji Asambair 1“ i ,,Gornji Asambair 2“, kao i predlozi odluka o izradi Plana detaljne regulacije u naselju Suvi Dol i između ulica Bora Stanković, Djure Jakšić i Vlasinske.

Većinom glasova doneta je odluka o postavljanju manjih montažnih objekata privremenog karaktera, usvojene su odluke o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Vranja, utvrđivanju doprinosa i naknada za uređivanje građevinskog zemljišta za objekte u postupku legalizacije i zakupnine građevinskog zemljišta u javnoj svojini.

Odbornici su dali saglasnost predlozima odluka o izmeni i dopuni Odluke o komunalnim delatnostima i komunalnom uređenju na teritoriji Grada Vranja, o javnim česmama i bezbednosti i tehničkom regulisanju saobraćaja na javnim putevima.

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece