NOVA MUKA: I vranjski SNS mora u utorak u SAVA CENTAR

Na Glavni odbor SNS-a u utorak u Beogradu iz Vranja mora da bude prisutno najmanje 50 ljudi, saznaju Info Vranjske.

Tako se vranjski SNS našao u neočekivanoj neprilici, jer je posle „groznice subotnje večeri“ zbog mitinga opozicije i upada odbornika u Skupštinu Vranja sada neočekivano usledila i «groznica ponoćnog utorka» i sastanak GrO stranke.

- Taman smo malo odahnuli od svega što smo preživeli oko mitinga u Beogradu, bespotrebna dežurstva u Skupštini i ostale «strahote» predviđane, a ne ostvarene, već u nedelju je data direktiva za «veliko spremanje» za odlazak u Beograd, u utorak 16. aprila u večernjim satima, a u vezi donošenja odluke o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz «proširenog» sastava GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, glavna i jedina poruka vrha stranke lokalnim odborima je «na noge naprednjaci, otadžbina je u opasnosti».

- Sednici Glavnog odbora i Predsedništva stranke moraju da prisustvuju svi prošireni gradski i opštinski odbori iz Srbije i predstavnici mesnih odbora, pa se očekuje prisustvo nekoliko hiljada ljudi na toj sednici na kojoj treba da se donese odluka o održavanju izbora - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala potencira «grozničav tok priprema u redovima vranjskih naprednjaka za «biti, il ne biti» u Beogradu u utorak uveče».

- Zapovest vrha stranke mora biti izvršena bez pogovora, svi koji su apostrofirani kao učesnici sednice Glavnog odbora moraju da budu na crti, odstupanja nema niti ga može biti, a satnica sednice, koja će trajati do posle ponoći, pokazuje da nema odmora dok traje obnova - pomalo se šali sagovornik InfoVranjskih.

Ekspedicija vranjskih naprednjaka sa ciljem «spasavanja otadžbine» kreće put Beograda u prepodnevnim satima, u utorak 16. aprila.

S. Kostić

Komentari

srpska napredna sekta

Najvise bih voleo da odu i da nam se nikad vise nevrate.

Ove bolesnike podhitno smestiti u odgovarajuće ustanove, sa rešetkama. I pod stalnim nadzorom.

dokle više uvlakači.Zar vas nije sramota.Ni trunku savesti nemate u sebi. Kome se Bogu vi molite, bezbožnici.

Ko ne ode u Sava Centar ne imao od srca poroda,ni muškoga ni devojačkoga, od srca mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bjela...da Bog da da mu SNS bude gospodar doveka... e pa ako smete ne idite..ha..ha.. PRVI ČOVEK, ADAM

Uvek se čudim tim anonimnim izvorima informacija iz SNS-a koji su nezadovoljni. Zašto ne istupe iz stranke? To naravno nije lako, ali... Uhvatili su se u kolo, dobili neke benefite i sad moraju da ćute i plivaju dalje. Biće dosta preletača kad SNS ode sa vlasti, onda će svi reći da su od početka bili protiv VFođe, da nikada nisu odobravali ovu politiku, odricaće svaku vezu sa SNS... Već viđeno.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece