Nova krivična protiv dekana: Čija li je službena OKTAVIJA?

Advokat Miomir Tasić iz Vranja podneo je krivičnu prijavu Specijalnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu protiv Zorana Momčilovića, dekana Pedagoškog fakulteta, zbog zloupotrebe položaja korišćenja službenog vozila fakulteta u privatne svrhe.

- U pitanju je član 359. stav 2. KZ Republike Srbije, koji se odnosi na zloupotrebu položaja prilikom korišćenja službenog vozila Pedagoškog fakulteta, marke «škoda oktavija» registarskih oznaka VR 007 DT, u koje neograničeno sipa gorivo, jer je uzeo sve četiri debitne kartice za naftne derivate, u vreme kada je koristio vozilo u privatne svrhe - stoji u krivičnoj prijavi protiv Momčilovića.

U prijavi se još navodi «da Momčilović sam izdaje putne naloge, što je do sada učinio pedeset puta za relaciju Niš – Vranje, a na polovini putnih naloga ima izmišljenih datuma za pomenutu relaciju, mada tog dana nije uopšte bio u Vranju».

Prema saznaju InfoVranjskih, dekan Pedagoškog fakulteta dva puta nedeljno dolazi u Vranje na fakultet, a živi u Nišu gde se stalno nalazi navedeno službeno vozilo, ali nikad u garaži fakulteta u Vranju.

InfoVranjske takođe saznaju «da je Savet Pedagoškog fakulteta u Vranju doneo odluku da dekan Zoran Momčilović može da koristi službeno vozilo jedino u službene svrhe“.

S. Kostić

Komentari

Kad se jos malo procacka bice to serija u nastavcima a njen(i ) akter(i) na zasluzenom mestu! Razotkrivanje je pocelo!

Momcilovic, Smiljkovic, Denic jos nisu u zatvoru? Njihovi miljenici na ulice i da dokazu svoje doktorate.

Sramota da jedan kvazi doktorat i dekan ovakve ustanove peljese sve st stigne a brzo ce i u penziju a najopasnije je to sto je on lazni doktorat fiz.kul.a sin Jos veci prevaranti e to je opasno sto peljesi drzava na legalan nacin

Sramota da jedan kvazi doktorat i dekan ovakve ustanove peljese sve st stigne a brzo ce i u penziju a najopasnije je to sto je on lazni doktorat fiz.kul.a sin Jos veci prevaranti e to je opasno sto peljesi drzava na legalan nacin

Tata i sin uzurpirali fakultet,zar nema ko da I'm stane na put,placka do pljacku,ko zna sta se tu Jos valja da tuzioc prduzme odgovoronost i da se preispita legalnost Tate i sina a i ostalih kvazi profesora TJ prodekanicu.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece