NOVA KOALICIJA, novi i direktori!

Grad Vranje, a ne Gradski odbor SNS-a, razgovara o eventualnim promenama u sastavu vladajuće koalicije, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi i parlamentarnih stranaka u Vranju.

Predstavnici stranaka koji se nadaju ulasku u gradsku vlast razgovaraju sa rukovodstvom Grada o modalitetima širenja vladajuće koalicije.

- Te predstavnike pozivaju u Grad na razgovor, oni se odazivaju isključivo na te pozive, pa se tu razrađuju planovi o ulasku stranaka koje su prešle cenzus na lokalnim izborima u strukture gradske vlasti i traže odgovarajuće funkcije za ljude iz tih stranaka - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Istovremeno, rukovodstvima vranjskih odbora stranaka koje se nadaju ulasku u gradsku vlast, iz njihovih stranačkih centrala je dojavljeno da o ulasku u vlast mogu da razgovaraju isključivo sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem.

- To nije slučajno, centrale su vranjskim odborima to javile na osnovu informacija iz vrha SNS, uputivši ih tako na ličnosti u odboru vranjskih naprednjaka koje imaju podršku u Predsedništvu i Glavnom odboru SNS, a to su pre svih gradonačelnik Milenković i njegovi najbliži saradnici - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz jedne «opozicione» stranke u Skupštini Grada Vranja.

Oba izvora smenu direktora vranjskih javnih preduzeća povezuju sa dugo očekivanim širenjem sastava vladajuće koalicije.

- Nemojte se iznenaditi ako na mestu nekog od smenjenih direktora javnih preduzeća u Vranju bude imenovan čovek iz neke jedne od stranaka koje trenutno nisu u vlasti - jednodušno je mišljenje sagovornika InfoVranjskih.

NIV

Komentari

Kakva budalastina, ovo sve sluti na brzi kraj ove bahate i nepismene vlasti. Vise su oni opljackali grad nego svi okupatori zajedno. Ako SNS misli da ce gradjani da prihvate ono sto oni namecu, onda se varaju. Gonzi nije nas gradonacelnik, nas ce biti onaj koji ce se boriti za gradjane, za svu decu pod jednakim uslovima. Ne kao on da zaposljava rodbinu i prijatelje i da pravi kombinatorike kako sto vise da ukrade. Nas je vecina, na izborima je izaslo manje od 50% tako da se njihova vecina topi jako brzo.

Mart se bliži a mi neće vas glasamo.. Hahhshs stavljajte se kolko oćete!

A šta je marta?

Stavite gi iz SNS al neka ima i neki mlad ne samo ovi stari da se pune.. Na mladima svet ostaje..

Sve mutne face!

Rule bi trebali da ga uvažite u Parking Servis ili Vodovod neka bude Direktor.. Dobar je čovek, dobar domaćin.. Pozdrav

Ne moj te samo iz Čačak Direktori, to nikako!! Skida i gaće!!

Stavite nekog dobrog čoveka da sagleda radnici a ne nekog sapletljivka da puni svoj džep

Poceli da beze misevi i da traze u koju sledecu stranku da prelete, znaju da im je kraj. Sps se raspao, svi vracaju knjizice a ovi opipavaju gde da se priklone. Moze kod Djilasa, moze kod onog Olivera, jedino se oni i vrte u javnosti.

Kod Đilasa neće da može.

Ma sklonite sve koji beze iz Simpa, dok je imalo šta da kradu dobar im je bio Simpo kad nema više ajde u javna preduzeća Vodovod Komrad Novi dom, dovedite mlade ljude željne posla i dokazivanja lakše za kontrolu, ovo nema granice za držanje, ogoliše firme

Rus za Direktora definitivno.. Najbolji lik!! Pozdrav Kralju

Menjajte stručni kadar. Hhahah dosta više Pametnjakovića!!

Momčilo Marta je 8 mart.. Će ti pokloni SNS cvećku javi se za upis!

Bulatović da se smeni, nije ništa uradio za ovaj Grad.. Samo zauzima mesto u fotelju.. Kao poslanik nije izusnio ni jednu reč onda nema potrebe da zauzima nekom stučnijem od njega Mesto

Najnovije vesti

Boske zaposlio suprugu u NBS »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, zaposlio je svoju...
ZutoCvece