NOVA BRUKA: Ministar Đorđević u akciji "RECI NE vlasti u Vranju"

Iako je bio gromoglasno najavljivan u plaćeničkim medijaima lokalne samouprave u Vranju ministar za rad Zoran Đorđević ipak nije došao u najavljenu posetu Vranju, planiranu za petak.

Iz lokalne vlasti za sada nema nikakvih detalja vezanih za odjavljivanje poosete, niti naznaka ko bi mogao biti odgovoran za ovu bruku.

Da je reč o nesvakidanjem problemu govori i odsustvo gradonačelnika Slobodana Milenkovića, koji je u petak prisustvovao svečanosti povodom završetka školovanja polaznika „7. klase Visokih studija bezbednosti odbrane i oficira 61. klase Generalštabnog usavršavanja“.

Šta će gospodin Milenković tamo, kako je planirao da bude i tamo i ovde u isto vreme, naime, da zadovolji i vojsku i ministra, to će ostati tajna, jer gradonačelnik ne govori za Info Vranjske.

Da stvar bude još smešnija, sa sajta Grada Vranja uklonjena je vest koja najavljuje posetu ministra!

Dešavanja u Vranju, u zgradi Načelstva, organizovalo je samo ministarstvo za rad, a domaćin im je, u nedostatku drugih lica, bio načelnik Okruga Srećko Pejković.

Reč je o suzbijanju rada na crno, na savetovanju pod nazivom ,,Reci NE radu na crno".

Kao da je sa inspekccijom rada u Vranju i Okrugu sve u redu, kao da se drže zakona a ne zahteva poslodavaca, pretežno političkih, sa skupu su izneti nekakvi podaci koji se tiču sprečavanju rada na crno.

Prema onome što se čulo, inspekcija rada u Vranju obavila je 529 inspekcijskih nadzora i utvrdila da je na crno angažovan 341 radnik.

SSB

Komentari

Policija oko opstinu i nacelstvo li je za srecka

Vranje,ukleti grad,prosli put onaj bucko iz SPS-a nije hteo da dođe,sad Jorgovankin šofer..izgleda da nas je veliki vođa precrtao,pa su i ovi digli ruke od nas

Ivice Petrusevicu niko nece od tebe da kupi svercovanu kafu,plati nesto i ovoj nasoj drzavi da bi i doktori lopovi primili platu,samo mislis na svoj dzep,evo i tata Stanislav izdaje fiskalni racun kad zavrsi posao oko kupovinu grobna mesta,ugledaj se malo na tatu,nisi valjda tikva bez korena,TIKVANE!!!!

Ceo dan ti trebalo zumbule da smislis jednu prosirenu recenicu i na kraj se utepa..

Cipovana osmoljetke ko o cemu k...a o postenju

Neko je tikvan,Vranje najbolje zna,GORANE TEBE DA TE CRTA DAGE PA NE MOZE DA TE NACRTA,GLAVU IMAS KAO ZUMBUL.

Ucis skolu,fakultet,specijalizacije I dodjes u Vranje da te ovaj ulicar naziva lopov,porastao sam u njegov kafic ali nikad vise nece me vidis GOGO.

Babacko idi si u kafanu popi dvesta kila spricer ne se pravi zabrinut, ne se kao sekiraj kad i sam znas da ce si gi uzmes pare na kraj sto su te namavali od rabotu. Koj neje.

Reci NE kriminalno banditskoj drzavi Srbiji.

Извините а код кога да дође министар? Код Булатовића стручњака за даске? Код принаученог докторчића ? Будите реални погледајте ко су и какви су већници... Влада отворена проституција у свим јавним установама се гурају швалерке... Па јел мислите да такве ствари не види Београд и министри. Врањем влада општи неморал и корупција..

pa reče čiča Gliša,da je vr odbor jedan od najboljih,a sad kažeš da znaju u Bg,da je ovo leglo lopovluka,nerada i nemorala? misliš da narod nije shvatio da je vama jedino bitno da opstanete na vlasti i da zbog toga prelazite preko svega,a javno kao osuđujete

A kako nije sramota ovoga Srecka Pejkovica da se uopste pojavljuje ovde, kada je on najveci kriminalac, jer je preko svoje auto skole ostetio budzet RS za vise od 1.5 miliona dinara. to je krivicno delo o kome bi trebalo da se zaintrigiraju upravo oni koji su sedeli za njegovim stolom, kao i tuzilastvo, policija i sud pa u zatvor, a ne u fotelju!!! Ali on i njegova sestra iy Poreske uprave uporno pokusavaju da sve ovo zataskaju.

Mene je sramota sto ja i moja deca zivimo u gradu koji vode
neki Gonzi Anta Bulat Velicko i naravno Mangal koji je upropastio zc. PS. Zaposlite mu ženu da ne šteti dalje.

U Vranje je gradski vecnik covek koji je nekoliko godina prodavao sladoled u kiosk,LAKI ISTOVARI I AJMO PONOVO RADI BIOSKOP....STETA BRANISLAV NUSIC STO NIJE POZIVEO,JEDINO STO ZNA DA NAM SRUSI KIOSKE.

Smiri zivci Ivice,tumor se dobija od nervozu.Pitaj dr.Ivka

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja