Normalizovana nastava u svim školama u Okrugu

Uprkos tome što je Hidrometeorološki zavod Srbije prognozirao da će se od dnas 16. januara do petka 20. ovog meseca jutarnje temperature kretati od minus 10 do minus 4 stepena, kao i da se očekuju nove snežne padavine, i u školama u brdsko-planinskim predelima, danas se odvija nastava:

RAPORT IZ „VUKA“ I „ŠESTE“ ŠKOLE: Hladno, ne i nepodnošljivo

- Nastava u svim osnovnim i srednjim i školama u Pčinjskom okrugu od danas će se odvijti nesmetno. Časovi bi trebalo da trjaju uobičajeno, po 45 minuta. Mi nemamo informaciju da je put do neke od škola u brdsko-planinskim predelima u okrugu neprohodan, izjavio je za portal Vranjske, Jovica Stevanović iz školske uprave Odeljenja ministarstva prosvete u Vranju.

Komentarišući vremensku prognozu za narednih pet dana, Stevanović je kazao da će  direktori seoskih škola sami odlučivati o eventualnom prekidu nastave. Za sada je situacija stabilna i nema nagoveštaja da  u nekom selu nastave neće biti.

S.C.

POVEZANA VESTI

U Ekonomskoj školi učenici ne skidaju jakne, ispred "Dositejeve" se grudvaju

 

Zamrzli radijatori u školi Dositej Obradović

Najnovije vesti

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...

Morava presušila u Lebanu »

Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana u 19, poslednjem jesenjem kolu Srpske lige «Istok», poraženi su u Lebanu od domaćeg...
ZutoCvece