NO FAKE NEWS: Naprednjaci OBIŠLI JARBOL!

Prvi put u istoriji Vranja, jedna gradska vlast posetila je jarbol na petlji na ulasku u Vranje.

Prva ekipa SNS-a, predvođena gradonačelnikom Milenkovićem i šefom naprednjaka u Vranju Slavišom Bulatovićem, koji sve više, zbog nerazdvojnosti, podsećaju na jednojajčane blizance, sa sve zastavama i tv kamerama obišla je jarbol, i uverila se u čvrstinu njegovog postojanja.

Ova vlast je i postavila jarbol u septembru 2018. godine, i sada se uverila da je sve u redu sa ovom značajnom infrastrukurnom retkošću našega grada.

Koliko se moglo ustanoviti, naprednjaci nisu davali izjave na licu mesta, ali, sudeći po izrazima na njihovim licima na promo fotografijama, zadovoljstvo je bilo veliko.

Onda su krenuli nazad ka gradu, vidno zadovoljni, dok je jarbol, do sedećeg puta, ostao da se vijori na vetru, sav srećan.

Javnost je svakako zapazila ovu retku simbiozu partiotizma, partijske posvećenosti i ljubavi prema inovacijama, i to svakako neće biti zaboravljeno do izbora.

Naprednjaci su još jednom dokazali kako se to radi, svima koji ne veruju, ako takvih i dalje ima.

SSB

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece