Noćna PLJAĆKA u centru grada: Opljačkana srebrnara ĆIRA

U noći između srede i četvrtka obijena je srebrnara „Ćira“ u centru grada u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog u Vranju, potvrđeno je Info Vranjskim.

Razbojnici su kako nam je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu odneli robu u vrednosti od oko 1.000 evra.

Miodrag Stojanović, PR OJT kaže da su razbojnici odneli satove i nakit i da je tužilac naložio podnošenje prijave protiv NN lica i rad na rasvetljavanju slučaja je u toku.

Još uvek nisu poznati detalji, ali su iz srebrnare na FB-u objavili snimke siguronosne kamere uz poruku da ako neko poznaje provlinike javi to vlasniku.

SSB

Komentari

PR OJT rece....strahota!

Gradjani i gradjanke grada Vranja...nazalost je tako i nije lepo sto narod pljacka ali ce toga iz dana u dan nazalost biti sve vise i vise.
Ide zimnica,skola,drva troskovi sve veci i veci a sve je stalo.
Narod nema para pa ce morati nekako da se snalazi da vara,krade,pljacka ...nazalost nije to resenje i nije nikako to lepo ali ocito ce tako biti kad gradska vlast ne dozvoljava da ljude prezive i zarade kolko tolko neki dinar.
Posla nema na pijaci,u poljoprivredi nema nema gde posle da prodaju to,nema robne pijace-nastao je pusti parking,privatnicima ne dozvoljavaju da rade ruse im uklanjaju sve pred radnje,nista novo se ne otvara nema novih radnjih mesta,zabranjuje se rad kafana-kafica...pa od sta narod da prezivi od 30.000din tj od 18.220din sigurno ne mogu preziveti pa ce zato poceti da pljackaju,pljackaju iz dana u dan sve vise.
Dok ne nasi strucnjaci iz opstine baskate na letovanjima...,bazenima koje grade...narod ce sa pajser da zaradjuje i prezivljava ocito...
Nego ako poskupe pajseri tek tad ce biti problem morace sa ciglu kroz izlog da ulaze...
Puklo je grad samo tako

GLASALI STE IH narode. Oni da žive a običan narod nema leba da jede. Tek će bude glad. Oni sve opljackase a mi nemamo.hleb. Evo koliko su samo telekom pokrali. 500.000.000e.

Poštovana redakcijo!!!
66 godina imam dugo, sam radio u Bgd, bio sam policajac, sada dodjem u leto u Vranju, da obidjem stan. Pitanje za komandira PU Vranje. Gospodine gde ti je policajac pozornik, centar grada mislim stvarno nerazumem komandira.

Izgleda da ste vi odavno otišli u penziju jer pozornička služba ne postoji već godinama i povremeno i vremenski oročeno se uspostavlja samo na određenim linijama, a tako je u celoj zemlji. E sad, koji genijalac je ukinuo taj najvažniji segment ostvarivanja bezbednosti lica i prostora i prešao na sistem interventnih jedinica (koji dođu kad je sve gotovo) to ne bih znao da kažem. Kažu da je zbog manjka ljudstva.

E moj Stole, komandira neznam to njega interesuje nešto drugo, teško nama sa ovakvim koji vode PU Vranje. Teško i preteško nego biće valjda bolje. Pozdrav veliki za celu redakciju Vranjanske.

A šta ga zanima?
Isto što i njegovog zamenika Zoku, svi to znaju ceo grad.

Cirko sam se krade ...

Grad nam je u haosu,nikad gorije, mnogo rukovodećih kadrova na odgovornim mestima u policiji je sa strane koji nemaju domet jer dolaze iz malih sredina.

Najgore tuzilastvo a jos gora p.u Vranje ne da nece rese slucaj nego lopov ima sad sansu da radi kod njih,Vucicu raspusti ih da ne trose NARODNE pare jer od njih nista nema,NIJEDAN SLUCAJ NIJE RESEN.

Nije ni taj ćira cvećka.

Živković mora da da ostavku,ne rasvetljeno ubistvo nekoliko paljenje automobila krađe stalne,ostavka.... podhitno.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece