NIKOLIĆ u igri za GRADONAČELNIKA

Goran Nikolić, potpredsednik GrO SNS u Vranju i direktor ovdašnje Elektrodistribucije pred smenom na ovoj funkciji, u naprednjačkoj je tajnoj igri za gradonačelnika Vranja, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka.

- U GrO SNS grozničavo se razmišlja o spasavanju nekoliko stranačkoh funkcionera koji su pred smenom sa sadašnjih položaja. Među njima je prioritet Goran Nikolić, koji slovi za jakog «Simpovog» čoveka i ličnost od poverenja direktora fabrike Slađana Disića. Kalkuliše se da ga kao odbornika u Skupštini Grada mogu predložiti i izabrati za gradonačelnika - priča sagovornik InfoVranjskih iz naprednjačkog tabora u Vranju.

Izvor InfoVranjskih obrazlaže «da je kandidatura Nikolića za gradonačelnika sasvim u funkciji rušenja aktuelnog gradonačelnika Slobodana Milenkovića koji nije po volji vrhu vranjskih naprednjaka».

- Milenković pripada struji donjevranjskih naprednjaka koja nije uvek u saglasju sa vrhom stranke, liderom GrO SNS Slavišom Bulatovićem i njegovim najbližim saradnicima, zamenikom Nenadom Antićem, načelnikom Gradske uprave Dušanom Aritonovićem, Goranom Đorđevićem i drugim Bulatovićevim naprednjacima. Zamera mu se i to što je izdavao naloge za prenos budžetskog novca za Bulatovića «nepodobnim» budžetskim korisnicima - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Evo SEO sad Vranje ce spasava...KALIMANSKA UTRINA I SINAN SAKIC....

Булатовић је зло које је искомлексирано и који своје незадовољство оправдава да способне људе презире и не воли , жели да уништава. Што се тиче његове жене , свесни грађани знају да она својим изгледом и знањем може само да плаши пацијенте! Миленковић је питом човек, образован само нема добре и квалитетне сараднике!

Kakva teleca faca

Hahaha. Nije mi jasno covek tepa zene, pije, of sta li ce je ovo Vranje. Bolje da si begamo. Do juce zena zbog njega u zatvor cim culi da ha dala na sud odma gradonacelnik da bude. Ako. Vucicu. I ti sa njega pa tepajte zene decu sto vam stigne.

Bedno da bednije ne moze biti. Sramota. Ako ovog stave za gradonacelnik al celo vranje treba da protestira u centar. Ovo je Sramota vise sta fade. Pijadura gradonacelnik malo my je sto. Maltretira zene I ostali po kafane pa I gradonacelnik. Ja sam za to da Se okupi narod u centar I da podhitno menja vlast. Shvatite ljudi ovo ozbiljno.

Pijanog direktora ED za gradonačelnika. Bože sačuvaj nas

Taman posla.Moze u han u vranje malo teze

За ову селендру само је ова њушка мера.

Ovo je 1001. kandidat Babačkog za funkciju gradonačelnika. Menjate ga doktora od 2016. godinu, još pre nego što postade i nikako vi ne uspeva. Trač portal, smeške sa vama. Dr Slobodan Milenković, još jedan mandat, neka crknu dušmani!

OVAJ PRVO TREBA DA SE NAUCI KAKO DA SE PONASA . Skoro sam bio svedok kada je sa svojom gospodjom doveo dete na vakcinu u savetovaliste. Bilo je nekih 10-tak zena sa decom , ali je dosla neka valjda logoped koja radi u savetovalistu i uvela ga preko reda. Cak se jedna zena pobunila,ali ko nas jeb.. sto cekamo. Dosao je GRADNE NIKOLIC SA SVOJOM ZENOM i usao preko reda. KAKO BRE NIJE SRAMOTA ? PRVO TU STO GA JE UVELA PREKO REDA JER SU VALJDA STRANACKI PAJTOSI PA ONDA NIKOLICA I NJEGOVU ZENU. I taj sto nezna da se ponasa i nema osnovnu kultura,ne postuje red da mi bude gradonacelnik...SACUVAJ ME BOZE ! U ovakvom drustvu imaju prodju samo bahati,nekulturni, bezobrazni, oni koji nemaju domace vaspitanje !!!

Bravo SNS.Tako i treba.Sklonite Gonzija alkoholičara i dovedite većeg alkosa i krimosa.Da ga Vranje dotepa.Bravo za odabir.

Najnovije vesti

AluTerm plus