NIKOLIĆ: Nisam kriv za polumrak po Vranju

U nastavku akcije „direktori javnih preduzeća u priatnoj poseti SNS-u u radno vreme“ gostovao je i direktor Elektrodistribucije (EDB) Goran Nikolić.

- EDB nije odgovorna što je gornji deo Vranja u polumraku, jer je javna rasveta obaveza Grada Vranja i JP "Urbanizam i izgradnja Vranja" - rekao je on na konferenciji za medije u prostorijama Gradskog odbora SNS u Vranju.

Nikolić je potvrdio da su najveći gubici zbog krađa struje na područjima opština Bujanovac i Preševo.

- Smanjeni su gubici zbog krađa struje zamenom brojila i čestim kontrolama, ali su i dalje veliki u ovim opštinama i to je problem sa kojim ćemo se i dalje suočavati. U tom cilju, a radi bolje naplate, zamenili smo na godišnjem nivou 4.600 brojila, dok je ranije taj broj bio 1.500 - naveo je Nikolić, inače i potpredsednik SNS-a u Vranju.

Direktor vranjske Elektrodistribucije se osvrnuo i na dugovanja, "stara i nova", ali je izbegao da navede najveće dužnike među pravnim licima.

- Dužnici su i privreda i lokalne samouprave, to rešavamo reprogramom, što važi i za takozvana stara dugovanja od pre 2013. godine.Kada su u pitanju fizička lica, obustave po nalogu EPS snabdevanja vršimo onima koji duguju veći iznos od 20.000 dinara. Ipak, za tekuću potrošnju naplata iznosi 96 odsto i to je zabeleženo poslednjih godina - hvali se Nikolić.

Goran Nikolić nije propustio priliku da navede brojne završene, započete i planirane investicije vranjske Elektrodistribucije na njenom konzumnom području, počev od izgradnje novih trafo stanica, 35 kilovoltnih kablova, stubnih trafostanica, energetskih priprema za stanove za pripadnike bezbednosnih službi, pa do redovnog održavanja i rekonstrukcije niskonaponskih i srednje naponskih mreža, kao i 20 do 30 godina starih trafostanica.

- Jedna od najvećih investicija, koju finansiraju «Koridori Srbije» skoro je završena u Vladičinom Hanu u vrednosti od 500 miliona dinara, a radi se o 35 kilovoltnom od trafostanice u Suvoj Moravi do Vladičinog hana, izgradnji 35/110 trafostanice u Mominom Kamenu, što će obezbediti trostruko napajanje Vladičinog Hana i napajanje objekata na Koridoru 10 - istakao je Nikolić.

S. Kostić

Komentari

JEDAN PUT TE SPASI BUKI SD SI PAZI

Zašto se sve konferencije za medije u održavaju prostorijama Gradskog odbora SNS u Vranju?Nisu svi zapošljeni u EPS-u a ni svi potrošači članovi SNS-a.Već vršite represivne mere nad građanima preko javnih servisa,bilborda,reklama.Muka mi je više od politike.Toliko je narod prezasićen jer ste u svakoj pori društva,sve ste zagadili i obeščastili.Interesuje me i koji su ovi likovi i koja je njihova uloga pored glavnog,osim za slikanje i klimanje glavom?

Javno spisak fizičkih i pravnih dužnika !!!!

Seooo vraticemo te u Han,da si NA MIRU MOTAS DZOINTI...

Jedino sto je dobro u celu pricu sto su te nasli treznog.

jadnik prvo treba da zna o čemu priča :) Nema pojma sa struku, voze ga kako hoće i upleli su ga u opasan kriminal njegovi iz hanski lobi, kraj će kaže...

Sve dok polusvet i mesetari raznog kalibra i kova budu bili na celu ovog grada bice mraka ili u najboljem slucaju polumraka u svim sverama ovog grada. Sve sami strucnjaci sa privatnim fakultetima sa svescu prosecnog rijaliti gledaoca zagrezli duboko u carstvu tastine i malogradjanstva.

Djosa i ovaj bambula su ocitalk lekciju sadasnjem direktoru komrada kako da krade.Bio sam prisutan u kafic kad su mu ispirali mozak i govorili..MORAMO ISKORISTITI JOS JEDAN MANDAT.Predsednice ko vodi vranje???Sram ih bilo.

kude mu Je ORO DEVOJCE OD PRZAR SECATE LI SE

Tużno i žalno što se sirotinji isključuje struja a biznis klasi ne jer Gogi diša šiba sa nji po kafane viskići i sa Nacka carinarnika.

Ovo je novi hit u Vranju, Srbiju. Odrzavanje koferencije za stampu u prostorijama Napredne stranke. Dali je ovo sistem da naprednjaci lepo i fino zaradjuju posto su njihove sale za ovu svrhu bas ekonomski isplatljive. Bravo, kako rece veliki Vozd AV, moramo da stedimo novac za teske dane nase ekonomske reforme. Ja se bojim da na ugled pojedinih Direktora Javnih preduzeca krene u naviku da i penzioneri zaposednu koriscenje prostorija stranke za zabavu, druzenje i lepo raspolozenje.Bravo, bas dobra ideja naseg velikog Vozda. Ovo samo ima u gradu Vranju, jednoj maloj varosici na jugu mucene Srbije

Pa njih interesuje mandat a ne narod.Ali zato narod ne zeli u vranje da glasa za sns zbog ovakvih lopova.Vucic zna sta njegovi rade po vranje ali ne zeli nista da ucini za narod.Moje misljenje.Evo dovode nam lepu brenu.Sve nam lepo jos ona nam fali.Ali lopovi se bogate na neciju vrisku pisku ufffff saaaaa tooooo.

Najnovije vesti

ZutoCvece