NIKO KAO BANE: Stojančić preuzeo Urbanizan

Branimir Stojančić, sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS u Vranju, u ponedeljak 4. februara preuzeo je dužnost vršioca dužnosti direktora JP "Urbanizam i izgradnja Vranja".

Stojančić je na poslednjoj sednici Skupštine Grada Vranja, a nakon dobijanja zelenog svetla na sednicama mandatsko-imunitetske komisije i Gradskog veća, imenovan za vršioca dužnosti novog javnog preduzeća koje je u lokalnoj javnosti već poprimilo epitet "minidirekcije".

Pre izbora na ovu dužnost, prvi operativac vranjskih socijalista je bio zaposlen u vranjskom «Vodovodu», najpre kao koordinator svih tehničkih službi u ovom javnom preduzeću, a voljom generalnog direktora Gorana Đorđevića premešten je u službi naplate.

Shodno koalicionom dogovoru SNS i SPS, za izvršne direktore u starom-novom javnom preduzeću kandidovani su naprednjak Dejan Stanojević, izvršni direktor u «Vodovodu», i socijalistaTanja Cvetković, dosadašnji direktor JP «Zavod za urbanizam», ali su oboje na čekanju zbog raspisivanja internog konkursa.

Komentari

E moj druze bane

Dva bandita bane i zoki, bruka za grad

Ako su oni bruka (filosofi su za sve ove nazadnjake) onda ne znam sto je ovo kako da ga nazovemo, vrtić (kapacitet lokalnih naprednjaka)

Bane, a koga drugog da stavimo?Pravi covek, na pravom mestu.Sve cestitke i samo napred!
Niko kao Bane!!!

U normalnoj i uređenoj državi neko bi odgovarao za ovako nešto.Lice protiv koga je vođen sudski spor, koji menja fotelje kao čarape i sa sumnjivom diplomom, postavljen po čijim kriterijumima?Čime je zaslužio,čime se ističe? Šta je posebno i vredno pažnje uradio za grad?

Bruka!!! Ljudi kaznite ovo na sledecim lokalnim izborima...da ovakve sateramo u misje rupe...

Videćemo sad, druga baneta, pola budućih radnika mu šeta petkom!

setao bi i Baki,ali ne sme se,heheee

Nema posao u koji se ne razumeju. Da im daš da vode institut za nuklearnu fiziku, Antić i Stojančić će to da znaju. Ovo je prevršilo svaku meru. Ko da su monarhija, sa jednog na drugog, samo menjaju fotelje. Neka ide u proizvodnju nek se dokaže.

Ma to li je onaj što sve zna , pa sada će da sluša denzija više nego njegovu lepojku , muljator i čovek koji sedi na dve tri stolice , uvek je njegov moto bio zavadi pa vladaj , najviše voli čistačice , zato i ima agenciju za čišćenje pored kafane sa Najdićem, a jedini je pisac tekstova u vranjskim novinama , blizi se rasvešćenju , i on to zna , ...

Najbolji drug , i drug Dragane Arsić, on sve može prvi čovek socijale u Vranju , svi korisnici centra za socijalni rad su idalje sps članovi , i već na sledećim lokalnim izborima imaće 40 posto , napred crveni.

BANE MASON PA TOJ LI NESTE CULI DO SD.

Direktori i sekretari a socijalisti koji se bore za radnicku klasu?

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece