Ni mrtve ne mogu da sahrane zbog snega, VLAST tvrdi da čisti šta može!

Dok režimski mediji javljaju da su putevi u Vranju i okolini prohodni, a oni koji uzimaju najviše novca iz budžeta grada za informisanje građana tvrde da se čiste ulice prvog i drugog prioriteta, dotle čitaoci Info Vranjskih šalju malo drugačiju sliku.

Posle iskliznuća autobusa "Kavima" kod "Geoksa", javila se jedna čitateljka koja tvrdi da živi u ulici drugog reda koja nije ni taknuta iako sneg pada već dva dana.

- Pa gde mi živimo, i kako da naša deca izađu iz kuće? - pita se ona.

Drugi primer još je drastičniji, jer čitateljka iz sela Leva Reka koje se nalazi iznad Tibužda tvrdi da je stanje tamo katastrofalno.

- Ženu nisu mogli da sahrane, nego su je dva kilometra nosili na rukama kroz nanose snega. Grad ni prstom nije hteo da makne i pošalje mehanizaciju. Sramota, jadan narod, u Beogradu zbrinjavaju i beskućnike, a ovde i preko leševa gaze - kaže ona.

Na kraju, šta je istina? Ko laže, vlast, mediji, ili narod?

SSB

Komentari

Laze vlast koja je nesposobna,podeljena i koruptivna

OPET IH GLASAJTE !!!

Tolki milooni za ciscenje, ja nisam video ni jedno vozilo evo cele zime da onom lopatom gura sneg.Bacaju so I rizlu ali zbog niskih temperatura ne otapa se.Moralo bi fizicki da se skloni.Pritom sneg koji ciste ispred lokala uredno bacaju na kolovoz.Srecom niko ne snosi odgovornost a miloni gradjana uredno placaju za ciscenje.Ce ga natepa Belca ali Saba.

SAD ĆE JOCA DA OČISTI PRED MZ TIBUZDE SAMO DA IZADJE IZ SUD BRANI LOPOVE ZA KANALIZACIJU ŽALOSNO ŠTA SMO GLASALI...

Vazno migranti imaju sve obezbedjeno

A be Saso uredniku odokle ti znas sneg da je nadvor?pal ti pet godine iz kucu nesi iskocija.

Ni zivi ne moz da saraniv kam li mrtvi.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece