NIŠKO TUŽILAŠTVO preuzima vranjsku korupciju

Više Javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim tužilaštvima u Vranju i Vladičinom Hanu, više neće postupati po predmetima za krivična dela protiv službene dužnosti, davanja i primanja mita, protiv privrede i drugo, stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju koje je potpisala tužilac Danijela Trajković.

U nastavku ovog saopštenja stoji da će krivične prijave za takva dela, pravna i fizička lica ubuduće podnositi Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, odnosno na adresu Ulica Vožda Karađorđa 23.

Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu biće ubuduće nadležno za sva koruptivna krivična dela.

Do ove promene je došlo na osnovu Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije, od 1. marta 2018. godine, kaže se u saopštenju Danijele Trajković, Višeg javnog tužioca u Vranju.

R. Irić

Komentari

Ugasiti vranjsko pravosudje

Ovo govori koliko oni cene naše Tužilaštvo u Vranju. Sve su rekli. napokon da stane korupcija

Danijela na miru ce si peces rakiji od orasi a I na kamioni si zabranila prolaz pored kucu,buka kod vas nije u modi.

Vranjsko tuzilastvo jednako kolimbija

Što li se ova Danijela Trajković uopšte eksponira, kada se zna ko rukovodi ovim, a i Osnovnim tužuilaštvom u Vranju - nekrunisani kralj nepotizma Dragan Stevanović Boske. U tužilaštvima se radi kako on zapoveda, vrše se zloupotrebe službenog položaja pa bi niško tužilaštvo najpre trebalo da pretrese predmete ovih tužilaštva, koji godinama stoje ispod tepiha i ne pokreću se istrage po podnetim krivičnim prijavama.

Prava istina je da ROMEO je u grad Vranje:policajac,tuzioc,sudija.LALE PRESUDU DOBIJA U SREDU A ROMEO MU SAOPSTAVA U PONEDELJAK.

Djoko, svaka ti je na mestu. Danijela Trajkoviceva je pokazala ko je i sta je. Trensparentno je svojim necinjenjem pokazala da se nije mesala u svoj posao, a ko jeste umesto nje. Sada ce da nas zatrpava obavestenjima, saopstenjima i objasnjavanjima po nazovi televizijama o ovim novinama. A sta si ti gospodjo do sada uradila. Samo je simulirala i tako ce nastaviti. Operacija nije uspela, predlazem RAZRESENJE D.T.

Najnovije vesti

ZutoCvece