NEZAPAMĆENO: Naprednjačka ćerka prešla u SPS i dobila posao

Jovana Milenković, ćerka Zorana Kitanovića, zamenika Osnovnog javnog tužioca u Vranju i čoveka koji nije uspeo da sakrije svoju bliskost sa SNS-om u Surdulici, pristupila je SPS-u i dobila posao u opštini, javlja portalu InfoVranjske izvor iz OO SNS u ovom gradu.

Jovana je završila prava i uzaludno je pokušavala da se zaposli u Osnovnom sudu u Surdulici, iako je njen otac Zoran Kitanović aktivno bio učesnik kampanje SNS za izbore 21. juna prošle godine.

Milenkovićeva se konačno odlučila za spasonosno rešenje, pristupanje SPS koji je na vlasti u Surdulici i brzo se uhlebila u opštinskoj administraciji.

Transfer Jovane Milenković nije usamljen slučaj na jugu Srbije, gde je bilo porodica u kojima je otac bio u jednoj, supruga u drugoj, a sin u nekoj trećoj stranci, pa šta «upali».

Sa druge strane, politička čaršija u Surdulici ocenjuje da se na ovom primeru jasno uočava proces početnog rastakanja SNS-a u ovom gradu.

Doskrašnji, a možda i sadašnji šef lokalnih naprednjaka, direktor „Elektrana“ Boban Petrović jedini je političar u Srbiji koji je dva puta uzastopno izgubio lokalne izbore u ime SNS-a, i toliku nesposobnost članstvo jednostavno ne može da toleriše.

Sa druge strane Novica Tončev, nesumnjivi prvi čovek Surdulice, i to pored živog Dragana Stevanovia Bosketa, kome je ovo izborna baza, postao je ministar u novoj vladi Srbije.

Pametnom dosta, reklo bi se, a reklo bi se i da običan narod jasno vidi ovu situaciju, pa sad socijalisti ladno rade sve ne bi li Petrovića održali na funkciji šefa naprednjaka i direktora „Elektrana“.

Računaju, bolje ovaj što su ga i do sada raštimovali gde i kad god su stigli, neko neko sposoban.

S. Kostić – SSB

Komentari

Puca naprednjački kazan...curi na sve strane, na kraju će ostati samo talog najgori...

Lazni tuzioce koji lazno optuzujes ELITU grada Vranja uskoro ces ugledati plavu knjigu a ona se zove KRIVICNI ZAKON.

Radi kao striptizeta ispod plavi most na telefonski poziv.Surdulicki kadar DRAGANA STEVANOVICA.

Ovaj izvodi pravdu,sramota!

SNS Surdulica trenutno ne postoji, glavešine uhlebljene, njihovi bližnji takođe, što bi ih zanimala stranka. Stoil od stranke dobio loto premiju a za uzvrat urnisao lokalni odbor, gde je tu logika. Studirao više od decenije, dok je bio u G17 niko ga nije cenio, pogledala ga srećna zvezda i on je svoju misiju završio, opštinskog odbora nema.

On se mnogo zaljubio i pogubio vise nezna sta radi.Mlada voli zivot ,tuzilac nezna gde bije a ti Sale mogo bi prestavu da napises.Telefon uzeo u Telekom bega da plati.

Romeo ti ce tuzis li????

KOMUNISTI OD 45 ZIVE KAO STOKE,NIJE NI TO LAKO.TREBA ZNATI KAKO ZIVETI KAO POSLEDNJA FEKALIKA.

Ovaj Boban pravi bulutin, pa on li ce pobedi Tonceva Gospodina

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece