NEZADOVOLJSTVO u SNS-u zbog moguće smene direktora KOMRADA

Deo vranjskih naprednjaka u razgovoru za InfoVranjske izrazio je duboko nezadovoljstvo zbog najavljene smene direktora JKP «Komrad» Momira Stoiljkovića Moše.

- Nije nam jasno zašto smenjuju Mošu, pa koliko znamo za njega se nije čulo ništa loše, iza sebe nema afere kao neki drugi direktori iz SNS, osim ako mu ne zameraju na stranačkom zapošljavanju, što je malo verovatno, jer je to osnovna praktična matrica ove stranke, ili, možda, zbog problema sa iznošenjem smeća u pojedinim delovima grada - ističe nekoliko nezadovoljnih članova SNS u Vranju.

Naprednjaci konsternirani zbog smene Stoiljkovića kažu «da su tako nešto najmanje očekivali»!?

- Da je došlo do smene Gorana Đorđevića Đoše, to bi svakako razumeli i lakše prihvatili, jer je javnosti poznato sve što se događalo u vranjskom «Vodovodu», ali on je izuzetno blizak sa Slavišom Bulatovićem, predsednikom Gradskog odbora SNS i narodnim poslanikom. Ne bi nas iznenadila ni smena direktora «Novog doma» Gorana Petrovića, prvenstveno zbog poznatih problema sa grejanjem - otvoreni su vranjski naprednjaci.

Poznati vranjski naprednjak, jedan od osnivača SNS u Vranju, smenu Stoiljkovića doživlajava, kako kaže, «kao obračun preletača sa izvornim članovima stranke».

- Zaboravili su dojučerašnji urs-ovci i drugi «golubovi prevrtači» da je Moša jedno vreme bio jedini odbornik SNS u gradskom parlamentu i nije dozvolio da ga kupe socijalisti koji su u to vreme «bušili» stranku, znate već preko koga, tako mu uzvraćaju danas na njegovoj odanosti - gnevno podseća sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

D. P. V.

Komentari

Обрни-окрени,ШЊАМ!

MA SKLONITE BE OVOG BRADATOG SELJAKA STO SE IZDIZA I JURI SELSKE DEVOJKE

Moso otkrij sva nepocinstva sns bratije

MA SKLONITE BE OVOG BRADATOG SELJAKA STO SE IZDIZA I JURI SELSKE DEVOJKE

Osmani osmane rodjace nas pa ne vredjaj onog ko te ulebio.Ima slike gde fotografises kontejnere po grad.

Ovde kako je zinaja kao da će proguta AV celog sa sve naočarke i ovija di njega svi sa sve paškulji....ne se beči Mošo ,dosta više...

Čisto dnevno političko spletkarenje.Moša je na reizbornom mestu pa mu ni funkcija nije večita.Uštedeo je u komradu na uštrb rezervnih delova,kontejnera i na tome što kao sad ne radi za vreme praznika da ne bi plaćao praznične dnevnice.Kupio jedan kamion i jedno putničko vozilo, sve ostalo dobio od opštine i donacije.ali je zato bio velikodušan prema dinamu, na svakodnevna putovanja, dnevnice i proslave.Nagradu kao najbolji direktor je dobio i prethodni direktor pa je i pored toga neslavno završio.Promene direktora se plaše radnici komrada jer niko ništa ne radi,ide gde hoće i dolazi kada god hoće.Polovina radnika i ne zna koji im je direktor jer ga retko viđaju.Totalno ne zainteresovan lik.Zato ne vidim problem da se menja jer ko misli da je dobar neka se privatno druži sa njim.Ali opet kažem ,ništa od promene jer vrana vrani oči ne vadi.Ostaće samo skretanje pažnje narodu od stvarnih problema,prljavih ulica, deponija i ne rada.Nemaju oni hrabrosti da promene ni presednika mesne zajednice jer idu izbori a glas je glas.

Sastavio:Nezadovoljni clan komunisticke partije ili ti radnik Komrada...

Миомир је човек који је својом неспособношћу уништио Град , створио заразу, молим новине врањске овако јавно да усликају Блок пошта банка и највећу депонију на крововима локала, смрад,ђубриште, то треба услокати и послати свим инстанцама, Комрад само зна да наплаћује, погледајте насеље чешаљ, погледајте контејнере по граду, препуни и около ђубре, Миомир директор је миран човек, продана душа, Карић највећи лопов Милошевићевог времена,све покрао.
Врање најпрљавији град у Србији.Пошите о томе поштовани новинари,они су слика ове власти, грађани су стока која трпи и мора да слуша ову неспособну власт којим се ближи крај,сами су себе издали.

Bulatoviću ti si jedino smeće koje treba izbaciti. Ovo smeće po gradu je ništa naspram tebe.

Živeo Mocika i svi njegovi mili.Mocika kralj a ostalo bog na pomoć ccccc.Mislim rukovodstvo SNS u Vranju.

Inace nam je grad pre Mose bio mnogo cist, pa vam sad covek kad posteno i vredno radi ne odgovara?
Ne odgovara ovde ni POSTENO ni VREDNO, zato se sad desava to sto se desava! Lesinari i vama ce doci red, bice dana za megdana, a onda ce vam se naplatiti sva nepravda i lopoluk i to sto ovom coveku i ljudima kao sto je on radite!

Nije Mosa kriv.
Ovaj bradati pravi aferu. Cilj je da bradati zaokruzi biznis i u Komrad ubaci svog coveka kako bi krao i dalje. Sukob Bukija Djose i drugih je lazan
Bradati i Zuti su lopovska koalicija

Najnovije vesti

ZZJZ: Slave rizik za koronu »

Poznati vranjski lekar istovremeno upozorava da su slave "krenule" sa Malom Bogorodicom 21. septembra i Krstovdanom 27....
ZutoCvece