Nevidljivi KOKEZA IZIGRAO novinare

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ni posle 90 minuta nije se pojavio pred novinarima na unapred zakazanom susretu sa medijima u prostorijama vranjskog prvoligaša Dinama na stadionu «Jumka».

Zbog toga je jedan broj predstavnika sedme sile otišao u znak protesta zbog neprihavtljivog zakašnjenja prvog čoveka nacionalnog fudbalskog saveza.

Novinari lokalnih vranjskih medija uredno su se pojavli na stadionu «Jumka» desetak minuta pre zakazanog susreta sa Kokezom u 14 sati, ali je predsednik FSS zajedno sa Draganom Antićem Reckom, predsednikom Dinama, kasnio toliko da su pojedini novinari napustili prostorije vranjskog prvoligaša već nakon tridesetak minuta kašnjenja, dok su drugi otišli posle sat ili sat i po vremena čekanja.

Nešto je zatajilo u organizaciji Kokezinog boravka u Vranju, jer su se domaćini iz Dinama i gosti iz Beograda na čelu sa predsednikom FSS, umesto da se pojave na konferenciji za novinare, predugo zadržali u Vranju gde su se sastali sa predstavnicima lokalne samouprave.

Predstavnici medija su s pravom duboko nezadovoljni nezapamćenim propustom organizatora koji je doveo do takođe neprihvatljivog kašnjenja u trajanju od 90 minuta, što je nezabeleženo u dosadašnjoj praksi lokalnih novinara i medija.

S. Kostić

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece