NEVERNE BEBE zatvaraju DANE KARANFILA

Beogradska grupa «Neverne bebe» zatvoriće 18. avgusta poslednji dan tradicionalne kulturno-turističke manifestacije «Dani karanfila» u Vranjskoj Banji, saznaju InfoVranjske.

Ovo je odluka Organizacionog odbora ove manifestacije na čijem čelu je predsednik Skupštine Grada Vranja Dejan Tričković.

«Dani karanfila“ počinju u četvrtak 15. avgusta u 19 sati nastupom Dečjeg folklora na centralnoj bini.

U petak 16. avgusta tradicionalna «Budilica» zvanično otvara ovu manifestaciju, u 16 sati je takmičenje u spremanju tradicionalnih jela sa juga Srbije, a u 20 sati je Međunarodni festival folklora.

U subotu 17. avgusta u 10 sati održaće se šahovski turnir, u 20 sati je centralni događaj, izbor najlepše devojke «Karanfil devojče», a iza toga nastupiće Edita Aradinović, pre glavnih zvezda, „Nnevernih beba“.

NIV

Komentari

Za tri godine,treci put dovodite Neverne bebe stvarno sramota!

Strasno, da li vi u GO Vranjska Banja znate nesto da RADITE I ORGANIZUJETE. ORGANIZACINI ODBOR TREBA VERIFIKOVATI OPSTINSKO VECE. Sramota predsednik Skupstine Grada organizuje karanfil devojce.CCCC a gde je banjsko kulturno leto, deciji festival, predstave, maskenbal. O kulturi znate tek toliko da pocine na slovo K.
A omladina SNS je toliko nonsesna da je skaradno pominjati ih, jednom recju uzassss
samo cu arhaisticno reci ,,Zoki vrni se,,

Najnovije vesti

ZutoCvece