NEUSPEŠNI Moša USPEŠNOM Đoši pozajmio 1,5 miliona

Krajem 2018. godine, "Komrad" je pozajmio je vranjskom "Vodovodu" 1,5 miliona dinara za plate zaposlenih u nekada najprofitabilnijem vranjskom javnom preduzeću.

- Da direktor "Komrada" nije pozajmio novac našem preduzeću, mi zaposleni ne bi mogli da primimo plate uoči nove godine -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz "Vodovoda".

Naprednjačka solidarnost koja je proradila krajem prošle godine, nastavljena je i posle nove godine, jer se "Vodovod" nalazi stalno u problemu nelikvidnosti.

Spasonosna pozajmica "Komrada" zaboravljena je ovih dana od direktora "Vodovoda" Gorana Đorđevića, koji je na Gradskom odboru SNS glasao za smenu Momira Stoiljkovića sa mesta potpredsednika SNS.

Podsećamo, "Komrad" ima 240 radnika i budžet od 300 miliona dinara godišnje, a "Vodovod" 180 zaposlenih i raspolaže budžetom od 600 miliona dinara.

Posle najnovijih odluka SNS-a, zaista ostaje nejasno kako u ovoj partiji ocenjuju koje je uspešan a ko ne, dakle ko je da se menja ako da još greje fotelju.

S. Kostić

Komentari

Lele lele sto si napraviste rijaliti sami zakopaste se sa Mosinom smenom sad novi mora ds daje pare djosi za plate bez pogovora a ce ima i za vas ma oce vas para samo pazite da ne bude svadje oko delidbe

Vi ste za u zadrugu tamo daju odredjenu sumu novca koja nije dovoljna pa zovite Mosu da prezivite

Bruke

Djosa se tom Mosi uvlacio, uvlacio cim je ovaj okrenuo ledja, noz je dobio, inace djosa da ne pljacka koliko pljacka mozda bi i imao da isplati radnike, mada mora da namiri tu i bosketa i bulata tako da razumem.

Pa Djosa ni kriv ni dužan mesan ...

Djoso djoso kako ces u narod posle smene

Kazi da ce djosa da vodi komrad iz senke, lele pa ti 30miliona ce nestanu za dva dana, djole je velemajstor za to nema bolji..hihi

Vi ste za u zadrugu tamo daju odredjenu sumu novca koja nije dovoljna pa zovite Mosu da prezivite

Алоо...па,зар нисте схватили да Вучић по себи мери све...У Снс се најјвише цени ИЗДАЈА,јер издаде Шешеља и полако и државу ,а нарочито се цени нерад и неспособност,што се да видети по кадровима на директорским местима.Дисић,Ђоша,Петровић..исто свуда по Србији...што горе-то је шизофреном диктатору боље.А и бати Андрејки и његовој криминалној клики.

Djosa je najveci lopov u vranje.A stim da je i funkcionerSNS-a.Sramota za vranje sto ima ovakvog lopova.

Alal vera pobediste ga MOSU dobro mogaste ljige jedne.Sad zberite pare sa racuna KOMRADA.

Bravo za konobara sad je pravi gospodar PCINJSKOG OKRUKA.Samo ne zaboravi na LASTU BEOGRAD AFERU.

Sad ce kozder da izmisli.Kako je mosa doso kod njega da ga tepa,ali sreca brusli zena brani ovog skaplju djosu .Dete uspeva telefonom da uslika cika mosu,i ako ga zna.Mosa bezi s kola a djosa odlazi u podrum legnuje ispod bure s rakiju i uzima domaci insulin sto mu je doneja neki radnik iz vrtogos.

More djosa se prolepsaja ejjjj.Iz dan u dan mi lici na manceta.Bravo.Onaj slina a ti mocka.

A sta je sa onim strucnjakom direktorom pozorista koji dok nije dosao na mesto direktora pozorista nije krocio nogom u isto a koji trosi novac poreskih obveznika na rijaliti i vulgarnost a prihod na blagajni nizi od najobicnije trafike u gradu?

Bravo Bulatovicu samo napred!

Alo Pozega,zavrsicete kao rukovodstvo Sns-a u Pozegi svi u apsu.Kad mi obicni gradjani znamo za vase kombinacije I lopovluke,nego ne smeju da udare na Vas.Nego polako,ceka Vas robija.Nikad gora vlast u gradu,samo svoje dzepove gledate.SRAM VAS BILO.

Kad se setim samo kako si se ponasao u Sanc djoso.Ti si jedno djubre.Ja ti zelim sve najgore u zivotu.Rec stoka je blaga rec za tebe.Djubre jedno.

Uz božju volju i satanističkog feminizma spasiosi DUŠU i OBRAZ

Sve jasno ko dan mosa nije krao za bosketa i to je to

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece