Nestale video kamere na Ortopediji

Na Ortopedskom odelenju Bolnice u Vranju nestale su video kamere i dva televizijska prijemnika, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

- U utorak 19. februara u večernjim satima skinuto je svih osam video kamera i odneta su dva televizijska prijemnika, što je instalirano prošle godine, ali je za sada nepoznat vinovnik ovog krivičnog dela - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «sumnja se da je neko od osoblja «skinuo» i video kamere i televizijske prijemnike»!?

- Znamo da je sumnja greh, ali se sve više polujavno govori da je neki lekar sa ovog odeljenja odneo i video kamere i televizore u svoju privatnu ordinaciju, ali to je za sada samo pretpostavka i ništa dalje od toga - hipotetičan je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da se zbog ovog čina iskomplikovala situacija na relaciji ZC Vranje – dobavljač»!

- Televizori još nisu plaćeni, pa dobavljač najavljuje sudski rasplet, jer ZC Vranje još nije izmirio svoje obaveze za oba prijemnika - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Video nadzor na Ortopediji postavljen je u septembru prošle godine, u prvom redu, ne toliko zbog pacijenata, koliko zbog mogućnosti da načelnik dr Slađan Milenković bolje kontroliše nepodobne zaposlene.

S. Kostić

Najnovije vesti

Radnik pao na Banjici »

Fudbaleri Radnika iz Surdulice izgubili su u 32. kolu Super lige Srbije od ekipa Rada iz Beograda sa 1:0 (0:0).Jedini go...

Istorijska pobeda na BOMBONIJERI »

Dinamo se trenutno nalazi na 7. mestu u play out grupi Super lige Srbije. Ekipa Dinama ima dva boda više od ekipe Zemuna...
ZutoCvece