Nestale video kamere na Ortopediji

Na Ortopedskom odelenju Bolnice u Vranju nestale su video kamere i dva televizijska prijemnika, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

- U utorak 19. februara u večernjim satima skinuto je svih osam video kamera i odneta su dva televizijska prijemnika, što je instalirano prošle godine, ali je za sada nepoznat vinovnik ovog krivičnog dela - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «sumnja se da je neko od osoblja «skinuo» i video kamere i televizijske prijemnike»!?

- Znamo da je sumnja greh, ali se sve više polujavno govori da je neki lekar sa ovog odeljenja odneo i video kamere i televizore u svoju privatnu ordinaciju, ali to je za sada samo pretpostavka i ništa dalje od toga - hipotetičan je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da se zbog ovog čina iskomplikovala situacija na relaciji ZC Vranje – dobavljač»!

- Televizori još nisu plaćeni, pa dobavljač najavljuje sudski rasplet, jer ZC Vranje još nije izmirio svoje obaveze za oba prijemnika - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Video nadzor na Ortopediji postavljen je u septembru prošle godine, u prvom redu, ne toliko zbog pacijenata, koliko zbog mogućnosti da načelnik dr Slađan Milenković bolje kontroliše nepodobne zaposlene.

S. Kostić

Najnovije vesti

VASILJEVIĆ debitovao za ZVEZDU »

Nikola Vasiljević, doskorašnji golman surduličkog superligaša Radnika, a sada čuvar mreže beogradske Crvene zvezde, debi...

I OŽEGOVIĆ napustio Dinamo »

Miloš Ožegović, zadnji vezni igrač Dinama, sedmi je fudbaler koji je napustio redove vranjskog prvoligaša.Ožegović je pr...
ZutoCvece