NESMENLJIVI CAKA ostaje načelnik

Dr Ljiljana Antić, nova direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, odložila je na neodređeno vreme očekkivanu smenu dr Slađana Marinkovića Cake, načelenika Ortopedije u vranjskoj Bolnici.

Iako socijalista, Marinković je za sada smene spašen, pretpostavlja se, preko svoje hanske veze, jer je pobratim sa Goranom Nikolićem, potpredsednikom Gradskog odbora SNS u Vranju.

- Marinković je pre dva meseca imenovan za načelnika Ortopedije, ali problemi od tada rastu, od zatvaranja odeljenja zbog klostridije, pa do poremećaja na listi čekanja za operativne zahvate. Ali, od svega je jača hanska pobratimska veza između Marinkovića i Nikolića, to drži Caku na načelničkom položaju - ističe sagovornik Info Vranjskih.

Po njegovim rečima, «dr Antićka je u problemu i što joj lično ne odgovaraju dva jedina moguća kandidata za načelničko mesto ukoliko bi morala da smeni Marinkovića».

- U pitanju su dr Zoran Stojanović i dr Dušan Aleksić koji nikako nije u volji novoj direktorki ZC-a, jer je slovio kao protivkandidat za poziciju koju ona sada zauzima. Ona zato prelazi olako preko Cakinih gafova, smene glavne sestre i činjenice da Marinković sam obavlja operativne zahvate, što nikako nije dozvoljeno bez prisustva još najmanje jednog lekara - navodi izvor InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Podsećamo, prethodni direktor ZC Vranje dr Dragan Veličković smenio je pre dva meseca dr Dušana Aleksića sa položaja načelnika Ortopedije i na njegovo mesto imenovao dr Slađana Marinkovića Caku.

S. Kostić

Komentari

Caki nam je ostao,ako, ako naš mali veseljak !

Ma koje smene koje gluposti,opljackan Zc niko ne odgovara.Linija opet nije podvucena sistem nastavlja da pljacka.

Ma koje smene koje gluposti,opljackan Zc niko ne odgovara.Linija opet nije podvucena sistem nastavlja da pljacka.

Не разумем шта је вест у томе што неко остаје начелник? Колико глупо. Ви стварно немате шта да пишете.

Ma vratite onu lopinu iz SNS Dusana Aleksica, da pred penziju jos nesto drpne.

Najnovije vesti

BOSKE, ili jedan naprednjački san »

Uspeh se, međutim, ne prašta, naročito u malim sredinama.Podmladak surduličkih socijalista, čitaj Novica Tončev, raspisu...

BEV: Vreme je da očistimo Vranje »

Udruženje građana "Borino i Evropsko Vranje" ove nedelje organizuje čišćenje Borinog brda, pod sloganom "Ne budi đubre,...
ZutoCvece