NESLAVAN JUBILEJ: 1.000 dana blokade računa ZC VRANJE

ZC Vranje u petak je stigao do nimalo slavnog jubileja - 1.000 dana račun ove, najveće lokalne firme, nalazi se u blokadi.

Blokada je, prema navodima na portalu Narodne banke Srbije, visoka preko 316 miliona dinara, ili tačnije 316.226.434,82 dinara ili nešto više od 2,6 miliona evra.

Ostaje nejasno kako vranjsko zdravstvo uopšte posluje pod ovim uslovima, ali Narodna banka prepoznaje ukupno deset računa ZC Vranje.

Od toga, dva su u blokadi, dok njih osam ne podleže blokadi po zakonu, dakle namenski su i koriste se za druge stari, a ne za redovno funkcionisanje.

Od maja 2016. godine račun ZC Vranje se nalazi u neprekidnoj blokadi, a čitavo to vreme firmom upravljaju kadrovi SNS-a.

Realno, dugovi vranjskog zdravstva daleko su veći, i sada već dostižu skoro milijardu dinara, ali ovde je reč o direktnoj blokadi, dok ona koja stiže po sudskim presudama, dugovima i slično ovde nije ni pomenuta.

SSB

Komentari

Treba se zaplenili imovina zadnjih 5 direktora koji su na direktan i indirektan nacin upropastili i opljačkali zc Vranje.

DA LI JE NEKO ODGOVORAN ZA TO?

Uros na przar proslavi jubilej uz ekrema a vi narode kupujte gaze i lekovi

Valjda ce direktorka da smanji blokadu maltretirajuci i zakidajuci zdravstvenim radnicima

Ubedljivo NAJGORI direktor u istoriji ZCV!

Dali zena uopste razmislja sta ce biti s njom kad ne bude vise direktorka,pa nicija nije gorela do zore pa nece ni njena

Pitajte velikog internog revizora za izlaz iz krize kao i Ljiljini poltronciki. Cirkus živi.

Ko moze da vrati ovoliki dug ?

Istraziti g.Ljubica, gde su pare od sanitetskog materijala i zasto bolnica nema osnovne stvari za rad.

Znaju svi cak i vrapci na grani da ce propast direktorici doneti njena desna ruka levi dzep strucnjak za pravo i nabavke. Samo neka pazi da ne odgovara

Ovo je najveća pljačka i najveće bezakonje u istoriji Srbije, na ovaj način se omućava pljačka veka..racuni blokirani, a prima se plata i plaća se kome se hoće..ovo bez zatvor neće prodje..

Kriminal grada Vranja 2016-2019 Zdravstveni centar Vranje

Svi znaju da je dug napravio Mice kada je bio direktor bolnice a vratice njegovi sinovi

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece