Nema više mesta za Stojančića

Za bivšeg direktora Urbanizma i nekadašnjeg uticajnog socijalistu na lokalu Baneta Stojančića neće više biti funkcija, saznaje se među vranjskim naprednjacima.

- Stojančić je poznat po kritikama Vučića i SNS. Više puta smo mu skretali pažnju na to, i mi i njegovi u SPS, ali on je nastavio. Jedan od razloga njegove smene je i što je pokušavao da unese razdor među nekoliko naših funkcionera - kaže naš sagovornik iz SNS.

Čine se da su Stojančića „pustili niz vodu“ i njegovi iz Komiteta - GO SPS nije ni jednom rečju pomenuo smenu u Urbanizmu, a nije se oglasio ni državni sekretar Zoran Antić, koji mu je uz to i pobratim!

- Srđan Dekić, koji slovi za novog šefa vranjskih socijalista, priča se, sumnja da upravo Stojančić stoji iza dva pisma, poslata centrali PIO, u kojima se traži njegova smena. Zato Stojančić više nema podršku lokalnog SPS za bilo kakvu funkciju - direktan je poznati lokalni socijalista.

Prema infomacijama koje stižu u redakciju, Stojančić je trenutno, posle smene sa mesta direktora, zapošljen u gradskoj upravi, u Odeljenju za društvene delatnosti, odsek za boračko – invalidsku zaštitu.

Za bolje mesto od ovoga Bane će, izgleda, morati da se još (malo duže) strpi...

NIV

Najnovije vesti

ZutoCvece