NEMA POVLAČENJA, NEMA PREDAJE: Banjska zavera TVRDE STRUJE SNS-a

Antigonzijevska SNS koalicija, poznatija kao „tvrda struja“ u aktuelnom međunaprednjačkom ratu, organizovala je u Vranjskoj Banji «zaverenički» skup uperen protiv gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića Gonzija, saznaju Info Vranjske na licu mesta.

Skup je održan u prostorijama FK Mineralac u centru Banje sa ciljevima, kako se saznaje, deložacije aktuelnog gradonačelnika Vranja u sferi apsolutističkog odlučivanja na nivou Grada i nivou Gradskog odbora SNS.

Skup je sazvan na inicijativu Slaviše Bulatovića, poslanika i šefa vranjskih naprednjaka, a u antigonzijevskoj zaveri učestvovali su Goran Đorđević Đoša, sekretar GrO SNS i direktor «Vodovoda», Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave i Dragan Sentić, predsednik GrO Vranjska Banja.

Jedan od «zavereničkih» zaključaka odnosio se na taktiku slabljenja Gonzija, polazeći od lošeg stanja gradskih finansija sa posledicama kašnjenja zarada u lokalnom javnom sektoru.

Zaključeno je takođe «da se poslanik Bulatović i dalje drži podalje od Gonzijevih nepromišljenih poteza, posebno onih koji se povlače u lokalnom javnom sektoru», pa je u tom smislu izražena spremnost i volja da se podstiču «neprijatelji» gradonačelnika, koje je on za kratko vreme stvorio u neočekivano velikom broju.

Uz poslanika Bulatovića, jedan od najeksponiranijih antigonzijevaca bio je, saznaje se, Goran Đorđević Đoša, dok je Aritonović bio najuzdržaniji.

S. Kostić

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece