NELEGALNI kontejneri na tuđem zemljištu još i - NE RADE!

Podzemni kontejneri, postavljeni na tri mesta u Vranju, iako su instalirani još 4. aprila, i dalje su van bilo kakve funkcije.

Postavljen da „pegla“ probleme u „Komradu“, novi direktor firme Zoran Dimitrijević nije uspeo da nabavi specijalno vozilo za odnošenje smeća iz ovih kontejnera, pa su oni, i pored grdnih para i slikanja prilikom njihove instalacije, i dalje van upotrebe.

Ovi kontejneri su postavljeni kod Gimnazije, „Vuk“ škole i kod Komiteta, ali za sada služe samo za ukras.

Šta više, kako Info Vranjske saznaju, ovi kontejneri nemaju ni upotrebnu dozvolu za korišćenje, a izgrađeni su na državnom zemljištu.

Naime, prostor oko Gimnazije i Pedagoškog fakulteta pripada državi Srbiji, tačnije ministarstvu prosvete, pa je ovde reč o uzurpaciji zemljišta o kojoj građevinski inspektori moraju nešto da kažu.

Ako ovo niko do sada nije prjavio, evo, Info Vranjske prijavljuju.

Da stvar bude smešnija, i kada se kontrejneri, nekim čudom, privedu nameni, neće biti bolje, jer kamioni, osim kod komiteta, uopšte ne mogu da priđu kontejnerima, jer nema puta i ulaza!

Na kraju, ostaje pitanje - ko li se samo ovoga setio?

I hoće li mu se nešto dogoditi zbog toga?

SSB

Komentari

Pa pitajte Nelu. Ovo je Nelina ideja, jer je ona stručnjak za đubre. E moja Nelo, sve se u životu vrati na ovaj ili onaj način. Mnogo si zaglibila i više puta si drugima nanela zlo. Sada da ima pravde i pravosuđa ti bi debelo odgovarala za sve što si učinila Komradu. Nameštaš tendere i gledaš da se tališ svugde gde možeš. Jadan novi direktor sa tobom, jer da zna šta mu već radiš iza ledja istog časa bi te smenio sa te funkcije i tebe i Ljubišu.

Ово је страшно ово је вандализам,ово је ругло града Врања,шта ради овај градоначелник, да ли тај човек уопште миррно спава?
Ко ће бити одговоран за овакаб имеријализам који омогућава и изазива застрашеност...
Кључни проблем је Комрад како је смео директор да дозволи ово?Зато је и смењен Моша!

Može im se jer nesme da reaguje ni inspekcija rada za 50 novozapošljenih i ako je protiv zakona a ni saobraćajna policija za neregistrovana i tehnički neispravna vozila,jednostavno,niko im ništa ne može.

Nela je kriva za kontejnere i za svo smeće u grad. Ona gi opravlja svi u Komrad i bez nju ni jedna kanta se ne postavlja. Glavna đubrarka. Da se ja pitam ja bi nju obuko u narandzastu uniformu da izbacuje đubre.

Posle vaseg pisanja pustice ih u funkciju veoma brzo.Žalosno,prvo treba da objaviš u novine da bi se nešto uradilo.

Kod njih je sve kratkog daha,zamazivanje narodu oči,sve rade ofrlje i fušarski.Dok se ne dese radikalne promene u rukovodstvu grad nikada neće biti čistiji.

I ovo im je pun pogodak kao pijaca u oglednu stanicu,sa jednog korisnika jer je se ne plaća zakupnina.Ni pijaca nema upotrebnu dozvolu.Pošto su transparentni,neka javno pokažu dozvolu za kontejnere i pijacu,ha,ha.

Redakcijo,samo nastavite da jedete g****. Pustite ljude da rade svoj posao!

Mislis da plackaju

Nabavku ovih kontejnera naredio je lično Dragan Stevanovic-Boske i to da se kupe od jedne njemu bliske firme po 3 puta većoj ceni od realne,pouzdano znam.Mosa je to odbio i to je bio jedan od razloga njegove smene,pored naravno konsultantske kuće od MILION dinara mesecno(naravno bliske Bosketu,a možda i njegove,lično).Ovo je prava i jedina istina.A,to sto nema kamiona za njihovo pražnjenje,sto su nelegalno postavljeni,sto nikada neće biti u upotrebi i na kraju će biti i uklonjeni,koga briga za to?!Pa koje veze Boske ima sa Vranjem,osim sto sve nas pravi volovima? Bas nikakve! On više nema nikakve veze ni sa Surdulicom jer je celu porodicu preselio u Beograd.Ej,bre nepismeni konobar Boske!!!A,vi volovi samo NapreDNO glasajte i dalje...

Istina je da je mosa odbio kupovinu ovih kontejnera jer su mogli da ih nabave po znatno manjoj ceni ali je gonzi da bi ispunio zelju bosancu izvrsio nabavku

Nela treba da je u zatvoru. Tolika nemarnost u radu je krivicno delo.

Najnovije vesti

ZutoCvece