NELEGALNA SMENA direktora KOMRADA

Najavljena smena Momira Moše Stoiljkovića, direktora „Komrada“, nelegalno je izglasana na Mandatno imunitetskoj komisiji, saznaju Info Vranjske.

Komisija ne menja direktore, nego samo Skupštini predlaže kadrovska rešenja, ali, u praksi, na njoj se odlučuje ko će gde biti, pa skupštinsko glasanje ostaje puka formalnost.

Ali, da bi neki predlog mogao dospeti do Mandatne komisije, mora da ima ovlašćenog predagača, dakle da ga predloži neko ko po zakonu ima to pravo.

- Mošina smena izglasana je nelegalno, jer predlog za njegovu smenu nije došao ni od gradonačelnika, ni od odboničke grupe SNS-a, niti pak od trećine odbornika, u ovom slučaju njih 22. Dakle, glasalo se tako, voluntaristički, na lepe oči, i to svakako neće proći - kaže jedan od prisutnih na Mandatnoj komisiji.

Stoiljković je u petak išao sa naprednjacima u Niš, u „Komradu“ se potpisuje peticija kojom se traži da ga SNS ne menja, ali situacija ostaje nejasna do daljeg, i sednice Skupštine 15. maja.

No, u međuvremenu će morati da bude održana još jedna Mandatna komisija, na kojoj će biti predložen Stoiljkovićev naslednik.

Ukoliko se to dogodi u jedine moguće dane, ponedeljak i utorak, biće to prvi put u istoriji.

Ali, da se sačeka i vidi.

SSB

Komentari

Moki.vodi racuna.Ti si pametan covek.Pazi se od Djosu Bulcu i Bosketa.Ima tu jos miseva ali oni slusaju ova tri lopova.

PA SEJO KALAS MISLI DA JE ZAKON ZATOJ CE MU DODJE GLAVE USKORO IZDIZANJE

Teraj Moso ne odustaj Vranje vidi sta rade tri lopova, brate smetaju uspesni amebama, kako bi se castili sa 30 miliona na racun komrada haha sramota rasvesti se Vranje

Просто не могу да верујем да се оваква апсолутистичка тиранија дозвољава у 21. веку. Хоћу да знам по ком основу се мења човек захваљујући ком је Комрад коначно транспарентно предузеће без икаквих афера. По ком основу се мења човек који је један од ретких који се може похвалити својим снажним моралним нормама и чистим образом? Град треба да протестује због овога, заједно и позиција и опозиција. Овакве ствари се ни на дивљем западу више не дешавају. Врање иде од куку на леле!

Po osnovu toga da stranka i stranački glasaci ne mogu cistiti ulice umesto komrada, to sto Moša misli da je najbolji direktor sto je ustedeja 30 miliona to ga ne opravdava jer kao menadžer se mnogo loše pokazao, naravno posledica toga posle tri godine opomene on se idalje oglušio i ponašao se kao da mu je Karic tatko a ne prike ... To Miki neće moći ove noći ...

Da li ste svesni na koga udariste ne plasite se strajka komrada krenula je peticija vernih clanova sns, ne pretite nam ne zovite predsednike mesnih odbora njih i mozete da ucutkate ali clanstvo ne pa ovo otkad cekamo doso je momenat da ocistimo bagru lele sto se zajebaste a mogli ste jos da kradete i zaposljavate kurve MOSO nemoj da popustis oni ce u sredu da te smene ali tek pocinje njihov propas, napolje iz straku i grad a Djosa nece smeti na ulicu

E u Vranje takvi ne opstaju, ovoj vlasti kao i svim ostalim ne trebaju uspesna preduzeca, vec podobni direktori pomocu kojih mogu da kradu narodne pare, doduse iz kredita, ali nema veze narod ga vraca. Bitno da ce oni sada da napune dzepove, zato su se valjda i borili.... ne mislite valjda zbog nas DALEKO BILO

Ovakav covek nam treba na celu grada i Pcinjskog okruga, umesto da napredjuje oni ga seku. Sramota. Iza Momira stoje rezultati a iza ostalih nista smeta im mozda zato sto ce da ugrozi njihove pozicije.

Mošo radnici komrada su uz tebe!!!

A sta drugo moze da se ocekuje od ove nepismene bagre. Ja sam protiv ovakvih stvari ali licno mislim da ni ovaj covek nista nije bolji od njih. Nikada nisam cuo da je bilo gde izreko neku kritiku vezano za tu bagru koju pominjete a ceo grad zna da su oni najgori od svih iz te ludacke stranke a to su Boske, Bulca i Pampersmen. Ne opravdava ga to sto bas nije kao oni ali cim je sa njima to znaci da je priblizno isti. Svu tu bagru treba najuriti sto pre kako bi se spasio ovaj grad. Nikada gori ljudi nisu vodili grad, najveci olos i najnepismenije budale do sada.

Ma sta me bre briga za kadrove SNS-a,sve to treba da se promeni.Briga me i za Mosu,Djosu,Mice.....

Moso sta oces od nas dvojica.P mi hocemo samo tvoje pare.

Ma salimo se moki mi te volimo i tebe.

Će si brojimo parke na neko jezero,Ženevskom npr.

Nedaj se MOKI ! Uz tebe su clanovi SNS-a! Ti si zastitno lice stranke! Nedamo te!

Hahahahah, Ispada da niko nije pokrenuo postupak za smenu Direktora Komrada. Mozda je bila prvoaprilska šala. Ovo pokazuje da se vlast sprdaci sa ljudima, svojim kadrom i članovima stranke. Bojim se da je krenulo njihovo urušavanje ili još bolje da su pocela da teku "gov...a" niz vranjsku ulicu. Samo posmatramo njihovu nesposobnost, ludilo i sve ono što može da jedan šljam da okupi. Zato nemaju ništa sveto da ugase, uguše kao i medije da se čuje njihov glas. E moji naprednjaci, došlo vreme da sa motke odete u prošlost.Ali ne odete jer mnogi idu odma u APS

DISIC ....DISIC....REZISER....

Najnovije vesti

ZutoCvece