NEDOSTIŽNI REKORDI SNS-a: 400 dana gradilišta, 500 dana šetališta

Rekonstrukcija gradskog parka i rekonstrukcija ulice Bore Stankovića «krše» petu stotku, jer je vreme izvođenja radova premašilo 400 dana, dok banjsko šetalište «lomi» 500. dan od početka izgradnje.

Rekonstrukcija ulice Bore Stankovića traje ravno 410 dana i još uvek se ne zna kada će se okončati noćna mora za Vranjance koji moraju da prolaze tom ulicom.

Aktuelna vlast u Vranju predvođena Srpskom naprednom strankom probijanje rokova pravda komplikovanim i teškim radovima na podzemnim instalacijama, ali je zaboravila na jednu «sitnicu», obećala je da će ovaj posao biti okončan za tri meseca.

Rekonstrukcija gradskog parka traje 405 dana, rokovi su probijeni za nešto manje od 300 dana, jer je rok za završetak ovog projekta 120 dana, pa je naprednjacima slaba vajda od pozivanja na kišne periode i epidemiju korona virusa.

Kraj realizaciji projekta rekonstrukcije gradskog parka se ne nazire, jer već više dana nema nikakvih radova u parku, nema ni mašina ni radnika, sve je stalo, jedino lišće opada sa stabala koja su preživela rekonstrukciju.

Najveće probijanje rokova za završetak radova aktuelna vlast «ostvarila» je na izgradnji pešačke zone-šetališta u Vranjskoj Banji, i to petostruko, jer je poslanik Banjčanin Slaviša Bulatović obećao kraj radova za 100 dana, a na šetalištu se radi već 500 dana!

U Banji se već čuju prognoze da će šetalište ipak biti završeno, kažu «zlonamernici», i svečano otvoreno pred izbore 2022. godine.

Ovim je SNS u Vranju zaista visoko podigao lestvicu nesposobnosti – kada ovo prolazi, sve može.

A, izgleda, i treba tako.

S. Kostić

Komentari

E moj Aleksandre Vučiću, tvoja borba sa mafijom je priča za malu decu. Mafija ti vodi grad, opljačkaše i opraše novac preko ovih rekonstrukcija, sad kad para nema, kako dalje? Dva miliona evra rekonstrukcija parka, popločavanje staza i jedna sirotinjska fontanica???? Pa kako je moguće da rekonstrukcija parka košta više od rekonstrukcije ulice Bore Stankovića?? Gonzi će ući u istoriji Srbije kao gradonačelnik koji je imao najskuplje projekte i koji su najduže trajali. Pozorište, park, B. Stanković..... Pljačka!!!!

Gonzi ce uci u istoriju kao covek posle koga ce grad imati obilaznicu, Pozoriste, uredjen park, obnovljen Muzej ,ul. Bore Stankovica ,ako sredi i Partizanski put, mozete samo da pljujete u vis.

Napisite lepo da tu ulicu radi Binta. Tako da njemu odgovara da radovi traju duze

Upozorenje ,ne citati jer ovo pise novinar koji pise poluistine i lazi.

U pravu si Ljuti sa strane. I ja mislim da sve ide po planu i da se striktno poštuju rokovi!

Novinar nije izmislio 400 i 500 dana. Toliko traje do sad A još koliko će trajati od novinara ne zna se. Možda i 10 godina. Novinaru pisaces kad bude gotovo. Ne vidi se kraj. Ispade da si ti krivac a oni kradev.

Buki, ti li si... Dosadno ti u karantin... Ček, pa ti nesi u karantin, viđen si više puta....

Najveća noćna mora je nama koji živimo i radimo u toj ulici. Uništili su nam živote i budućnost, dok smo živi nećemo moći da isplaćamo dažbine državi zato što ne radimo, zbog raskopane ulice, i nemamo nikakve prihode. A kuće što su nam uništili SSABA BELČINIM valjcima za autoput, to je posebna priča, ali postoje sudovi, oa sudićemo se za izgubljenu dobit i nanesenu štetu. Svaku pukotinu na kući će platiti ovaj naš seljački, lopovski grad Vranje na čelu sa najvećim lopovima i seljačinama, koji bi se što pre trebali vratiti u svoje šume, Trgovišta, Poljanice, Krive feje......

Lazes majkemi,pa ti bre nikako da objavis nesto 100% tacno.Ili priblizno ili laz.

Ne laže novinar. Lažete vi lopovi

Pa sto si gledalac, Sto ne uradis nesto i sta to novine lazu a? Kako te nije sramota opravdavati ove bandite? Sigurno imas svoje parce sira pa mislis odbranices ih kad ruka pravde zakuca na vrata. Nista ih spasiti nece.

Ljuti gledaoče sa strane, ne čitaj vranjske i biće ti lakše. Gledaj pink, farmu, zadrugu jer toliki ti je nivo. Vranjske govore istinu i narod nije slep. Takvi kao ti su kancer ovog društva i od srca preporuka da batliš vranjske i komentarisanje.

bravo,nastavite tim tempom!Nadam se da ce naredne u ovom periodu biti gotovo.

Mi sve znamo a oni kradu I uzivaju... dosta je bilo . Ili smo I dalje glupi pa cutimo

Lazu vranjske. Mi smo najjaci u regionu I sve cveta kod nas.. Ali Samo na pinku dok prica najveca ljiga na svetu. I Ovi oko njega sto moraju jer su ministri

Najbolje resenje da Vucic najavi dolazak na jug Srbije tad ce biti i pre roka zavrseno.Nadam se da ce precednik videti i dovoljno je samo da najavi pa tad ce se vidi kako moze i pre roka da se zavrsi.

Najnovije vesti

ZutoCvece