NASTAVNIK u osnovnoj školi POZITIVAN na koronu

Nastavnik jedne osnovne škole u Surdulici pozitivan je na koronavirus, potvrđeno je info Vranjskim u Zavodi za javno zdravlje.

Epidemiolozi kažu da nema mesta panici i da je praksa pokazala da kada su obrazovne ustanove u pitanju uglavnom je reč o sporadičnim slučajevima, a zbog stroge primene mera prevencija i nošenja maski nije bilo kolektivnog širenja virusa.

U pomenutoj školi odrađen je epidemiološki nadzor, kontakti su stavljeni u izolaciju, a nastava se neće prekidati.

U ostalim školama u okrugu situacija je epidemiološki mirna, a nedavno su testirani i zaposleni u bujanovačkoj predškolskoj ustanovi, gde je kod servirke potvrđen virus, ali na sreću među njenim kolegama nema obolelih.

NIV

Komentari

I uciteljica u OS Vuk Karadzic u prvom razredu je predavala 7 dana sa koronom

Testirajte sve nastavnike,profesore i ucenike,pa da vidimo koliko ima pozitivnih!

I jedna vaspitačica vrtića Pčelica u Vranju je pozitivna a roditelji te grupe nisu obavešteni o tome nego su slučajno saznali.

Cini se da su sada predmet experimenta skole I nastavnici. Poznato je da ima jos zarazenih nastavnika, nije ovaj covek jedini,provereno. Koliko im treba zarazenih nastavnika da se skole zatvoren?

To je učiteljica 1.razred u Vuku. Treba da se javno kaze da se ne bi sirila Korona. Uzgred, kad smo kod Vuka, očekujemo ubrzo postavljenjem novog- starog direktora Danila Bulatovića. Pravda je spora ali dostizna.

Najnovije vesti

ZutoCvece