Nastavak smena u ZC: Novi načelnici HIRURGIJE i FIZIJATRIJE

Smene i promene posle dolaska nove direktorke Ljiljane Antić nastavljaju se i u sredu.

Posle promena u Laboratoriji i na Ginekologiji, došlo je i do smene načelnika na Hirurgiji i Fizijatriji.

Na Fizikalnoj medicini umesto dosadašnje načelnice dr Danijele Civkarovski imenovan je dr Dragiša Mihajlović.

Na Hirurgiji, dr Bogdana Manasijevića nasledila je dr Svetlana Mihajlović.

U menadžmentu Zdravstvenog centra kažu da iza smena ne stoji ni politika, ni bilo kakve zakulisne radnje, već direktorka želi nove ljude sa novim idejama, čak i na odeljenjima koja rade bez većih problema i na čiji rad pacijenti uglavnom nemaju primedbe.

SSB

Komentari

A menjate ljude zato što su bili vaši neistomišljenici. Pa vi niste normalni. Atvarno kadar napredne stranke je gori iz vremena Fašističke vladavine. Pa vi menjate stručne ljude i postavljate ljude bez iskustva, postavljate one koji su vaši doušnici.Od bolnice i Zdravstvenog centra napravili ste cirkus.Ja priznajem i dajem rok da sadašnja direktorica nece se dalje zadržati na ovu stolicu do nove godine. Živi bili pa gledali

Super ste krenuli, dok ih sve smeni i nju ima da smene, kao to je najbitnije, a milionska blokada, neisplacivanje bolovanja zaposlenima i sl. to ce neko drugi, verovatno. Pa nema veze sa politikom, tacno, u SNS uglavnom i nemaju veze sa politikom, bar ne onom pravom, ali naravno da ima veze sa strankom i mesetarenjem ljudima.

Konacno da se resi i stanje na tu hirurgiju. Dr Ceca je prava osoba za to. Ucmalost nerad i medjuljudski odnosi su karastrofa. Nece biti lako Ceco ali samo napred. Ona je mlada i normalna i sposobna da odradi posao. Dobar je lekar i zna sta hoce. Napred Cecooooo.

BRAVO, BRAVO, BRAVO ZA NOVU DIREKTORICU!

Dr.Cecu znam od Malena malte ne. Uvek je bill borbena I znala je sta hoce. Nadam see da ce se stanje konacno na hirurgiji na hirurgiji srediti.
Ceco ne odustaj of svojih principal.
Veliki pozdrav I podrska da istrajes u radu.

Direktorka zeli nove ljude sa novim idejama? Pa nove i konstruktivne ljude i pre svega profesionalne je smenila. Odeljenje Fizijatrije je napokon licilo na sluzbu u kojoj se besprekorno radi bez ikakvih tenzija...cccc.
Nikada nama nece biti bolje sa ovakvim Direktorima.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece