Narušen lanac TRI ZA TRI u Zoni jug

Fudbalski klub Pčinja iz Trgovišta u ovoj sezoni ne može da računa na pomoć i solidarnost ostalih članova Zone «Jug», FK Vranjska Banja, FK Morava iz Vladičinog Hana i Nebeskih anđela, saznaju InfoVranjske iz izvora u sva tri zonaša sa područja Pčinjskog okruga.

- Mi u Nebeskim anđelima dobro pamtimo kada na s je u sezoni 2017/2018 upravo Pčinja izbacila iz Zone «Jug» i vratila u Okružnu fudbalsku ligu. Zato sada neka u tom klubu znaju da ne računaju na našu pomoć i solidarnost ako im zatreba, mi idemo u sportsku borbu na zelenom terenu, pa šta bude, pomoć nam od nepredvidive Pčinje nije potrebna - poručuje sagovornik InfoVranjskih iz tima Vojske Srbije.

Iz Morave iz Vladičinog Hana poručuju «sa Pčinjom nema nikakve saradnje»!

- Nema više sa Pčinjom tri za tri, to je prošlost koja se neće vratiti, mi im damo tri boda, a oni puštaju svoje igrače na teren sa parnim žutim kartonima, pa za zelenim stolom gube titulu prvaka. Naravno, pre toga vešto istrguju na čelu sa predsednikom Miodragom Đorđevićem, a kažu umešan je i «pregovarač» iz nižeg ešalona vlasti u opštini Trgovište - gnevni su u Vladičinom Hanu na fudbalske kolege iz verolomnog Trgovišta.

U FK Vranjska Banja nisu želeli da komentarišu na temu odnosa sa Pčinjom, ali InfoVranjske saznaju «da je na toj relaciji bilo nekih nekorektnosti uprkos dobroj saradnji u proteklom prvenstvu».

A po računici InfoVranjskih, s obzirom na suspenziju «principa» tri za tri među zonašima Pčinjskog okruga, FK Pčinja već sada može da računa na devet boda manjka u odnosu na prošlu sezonu!?

SK

Komentari

Pcinja je Banju pustila u zadnjem kolu u Trgovistu ovog proleca, tako da od Banje ima sigurne bodove u ovoj sezoni, a i od ostalih timova pcinjskog okruga ima kvalitetniji sastav... Jedina muka Pcinjana bice domaca publika, koja je je vec u prvom kolu pocela sa ubacivanjem staklenih flasa na teren i gadjala protivnicke igrace, sa ciljem da pokaze lopovima u rukovodstvu kluba da terenu u Trgovistu sledi suspenzija...

Najnovije vesti

PALA MIRBA među socijalistima »

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne i...
AluTerm plus