NARODNA STRANKA: Banja nije zaslužila ovako pogubnu vlast

Povodom selektivnog uvođenja grejanja za samo odabrani krug ljudi u Vranjskoj Banji od strane rukovodstva opštine, a koje se zasniva na iskorišćenju izvora tople vode kao prirodnog resursa kojim Banja obiluje, oglasilo se i Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji.

Saopštenje je potpisao predsednik Povereništva Zoran Ilić, a mi ga prenosimo u celini.

- S obzirom da su prioritet imale samo ulice Boška Đorđevića i deo stambenih zgrada u ulici Kralja Petra I oslobodioca, postavlja se pitanje zašto i ostala naselja u Vranjskoj Banji nisu imala jednak tretman?

Zbog čega meštani naselja Ogoš, Savinci, Štipljani, Đelinci, Suva Banja i drugih naselja nemaju ista prava poput ovih, po nama, selektivno odabranih ulica, već su isti diskriminisani kao meštani drugog reda?

Da li bi i ostala domaćinstva u Vranjskoj Banji trebalo da imaju jednako pravo korišćenja toplovoda ili je to pravo zagarantovano samo za privilegovanu SNS "elitu"?

Takođe, postavlja se i pitanje ekonomske isplativosti i opravdanosti ovakve nakaradne i selektivne toplifikacije?

Ono što je takođe simptomatično jeste i činjenica da je sve ovo izvedeno bez ikakvog projekta, na svoju ruku, a po volji i naredbi samo jednog čoveka.

Zato Narodna stranka pita lokalnu vlast i predsednika opštine Dragana Sentića da li su svi građani Vranjske Banje jednaki ili su neki malo jednakiji od drugih?

Da li su stanovnici Vranjske Banje zaslužili da budu diskriminisani i izuzeti od korišćenja ovog prirodnog resursa koji pripada svim Banjčanima?

Jasno je jedino to da Banjčani trpe samovolju jedne stranke i jednog čoveka kao sive eminencije ove naše male opštine.

Za sve ove godine vlasti Srpske napredne stranke u Banji nije stigao nijedan kvalitetan i ozbiljan investitor, ne računajući prodaju specijalne bolnice pod sumnjivim okolnostima u bescenje.

Banjčani nisu zaslužili ovakvu pogubnu i nesposobnu vlast koja Vranjsku Banju svakim danom sve više srozava, a Narodna stranka će uvek biti na strani naroda i biće glas nezadovoljnih i obespravljenih stanovnika naše opštine jer su za nas svi građani jednaki, bez obzira kojoj političkoj organizaciji pripadali – kaže se u saopštenju.

NIV

Komentari

ZAŠTO STE PROTIV VOLJE NARODA. NAROD JE BIRAO I TU NEMA DILEME. KAD VAS IZABERU ONDA VRŠITE VLAST KAKO VAM JE VOLJA A SAD SLUŠAJTE VLAST.

Zoki,brate,pa li ćuti si kad veze neznaš sa zivotom... Treba ga iznerviras Sentu,pa posle of lele,izvini,kad ae sapletes od neki ćuteci!

Bulate, Sento - spavaj te mirno, ako opozicija hoće sa ovakvi klovnovi da vas ruši, ostaćete na vlasti do 2158. godine!

Najnovije vesti

ZutoCvece