NARODNA PARTIJA stiže na jug

U subotu je na konvenciji u Bujanovcu počelo formiranje zvaničnih organa Narodne partije, na čijem je čelu Vuk Jeremić, za većinu odbora u Pčinjskom okrugu.

Na skupu na najpre formiran Opštinski odbor Narodne stranke za Bujanovac, a prvi predsednik odbora je Saša Arsić.

Nešto ranije, 4. maja, izabran je i Opštinski odbor u Trgovištu, za čijeg je predsednika izabran Marko Krstić.

Nikola Tasić izabran je za prvog predsednika OO Narodne stranke za Vladičin Han.

Na konvenciji u Bujanovcu pored domaćina skupu su prisutvovali i prvi potpredsednik Narodne stranke, poslanik Miroslav Aleksić, predsednik Izvršnog odbora NP Vladimir Dobrosavljević, potpredsednik Nenad Milojčić, kao i Povereništvo iz Vranja koje vodi Đorđe Ristić.

Komentari

...da li ste vi toliko politicki nepismeni, ili je ovo nameran spin...nije Narodna partija, nego Narodna stranka...

Svi idemo u politiku ali neko mora i da radi. Bože koji likovi i koliko stranaka. To govori da nismo sazreli za politiku. Nemamo jednog lidera koji može da okupi opoziciju i poveden na jedinstvenu listu. Ovo i dalje amaterski, neozbiljno kao Tihi i Prle u Otpisanima. strašno u kom vremenu živimo. Dali gore vlasti ili još lošija opozicija.

Zbog cega je zabranjen ulaz u Svajcarsku ovom velikom politicaru Arsic Sasi?Da li Vuk Jeremic zna istoriju porodice koja je bila udarna pesnica JUGOSLOVENSKE LEVICE-pr.Dr.Mira Markovic,evo neka pita direktora Z.C,DR MENGELE-u narod poznat CENGELE DRAG.VELICKOVICA.

Ce se utepam nacisto...kakvi indijanci!!!

Za predstavnika Iz Bujanovca postavili najvecu lopurdu u Klenike Sasu Arsica, krivolovca I batinasa....

Za ove Vučićeve botove delimo u Bujanovcu po jedan sendvič, ne moraju ići u Niš da jedu pokvarene sendviče i za ove komentare dobiće od bata Vučka i po jednu besplatnu vožnju za bus plus. Hahahahah smešni ste.

Drago mi je što i SNS posećuju ovaj portal jer se mogu blagovremeno informisati o svojim zlodelima u Pčinjskom regionu a možete pisati o meni šta god poželite znam da vas boli..niste dostojni ni da polemišem sa vama mislim može ako imate neku Tomu'Diplomu da dokažete vašu stručnost

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece