Narod protiv SNS-a: Džafer TUŽIO VODOVOD

Džafer Saćipović, bivši aktivista SNS iz naselja Ogoš u Vranjskoj Banji, podneo je tužbu protiv vranjskog «Vodovoda» zbog smetanja poseda, odnosno, isključenja sa vodovodne mreže.

- Preko advokata punomoćnika tužba je predata Osnovnom sudu u Vranju, jer mi je «Vodovod» u subotu 3. maja isključio vodu i radovima u dvorištu sa teškom mehanizacijom takođe smetao posed - rekao je u izjavi za InfoVranjske Džafer Saćipović.

Porodica Saćipović je već četvrti dan bez vode zbog, kako navode, «skidanja kuće sa vodovodne mreže sa prizvukom politike»!

- Razočaran slabim učinkom SNS u naselju Gramađe, mada su Slaviša Bulatović i njegovi naprednjaci obećavali brda i doline, ali to su ostale prazne priče, pa sam odbio da sada agitujem za njih, što su oni tražili od mene, pa su mi se revanširali tako što su naredili «Vodovodu» da mi isključi vodu - objašnjava Saćipović.

Na pitanje novinara kako se snalazi njegova porodica četiri dana bez vode, Saćipović odgovara kratko i jasno.

- Vodu uzimamo u komšiluku koji se kao i moj advokat čude kako je nekome palo na pamet da u epidemiji korona virusa postupi ovako prema jednom domaćinstvu - kaže Saćipović.

Podsećamo, Saćipović je u poslednje vreme bio pod pritiskom rukovodstva naprednjaka da se ponovo aktivira i radi za njih kampanju za predstojeće izbore.

- Bolno je što su na mene pritisak vršili i moji Romi iz SNS, Zvezdan Ramić, potpredsednik Nacionalnog saveta Roma, i aktivista naprednjaka za Ogoš Ivica Imić - jada se Džafer Saćipović.

S. Kostić

Komentari

To što ste Romi ne daje vam za pravo da ne plaćate vodu. I vi ste gradjani ove države kao i mi. Uvek kukate i tražite odredjena prava ne želite da plaćate obaveze i račune.

A sto niste objavili moj komentar?
Eto vam i vase demokratije sa kojom se toliko busate u prsa
Samo sam rekao da Guze (Djafer) nikad ne moze te recenice da izgovori kako ste ih vi napisali,jer znam mentalni sklop i mogucnosti izrazavanja na srpskom jeziku doticnog
A bas sam vas veoma rado citao

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece