Naprednjaci u NEPREKIDNOM zasedanju

Gradski odbor SNS u Vranju u proširenom sastavu, od nedelje 17. marta, nalazi se u stalnom zasedanju, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka.

- Svaki božji dan od nedelje do danas zasedaju «prošireni» naprednjaci u Vranju, a pozivi se svim članovima i odbornicima Skupštine Grada Vranja šalju SMS porukama, pa su se usijali telefoni čelnika vranjskog odbora - navodi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Izvor Info Vranjskih potencira «da su zabrinutost i zastrašenost svakodnevne pratilje vodećih ličnosti vranjskih naprednjaka».

- Prosto je neverovatno koliko su uznemireni i nespokojni Bulatović i njegovi najbliži saradnici. Oni to jednostavno ne mogu da sakriju, pa na sednicama nameću teme koje odslikavaju tu zaplašenost. Aktivno se radi na mobilizaciji članstva, baš kao da je u pitanju vanredno stanje u stranci - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih napominje «da se vrše diskretne pripreme za odlazak u Niš u nedelju 24. marta».

- Toga dana se obeležava u Nišu 20 godina od bombardovanja zemlje od strane NATO pakta, pa će se održati komemorativni skup, Dan sećanja na žrtve NATO agresije. Zato se polako članstvo stranke, posebno po javnim preduzećima i ustanovama, polako priprema za odlazak na ovaj skup - tvrdi sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Već se uveliko dobija nalog za zapslene da bi trebalo ,,spontasno" da krenu iz Vranja i daju podršku Vučiću.Zposleni i članovi stranke su jadnici ovog režima kome se bliži kraj,bilo je uvek nezadovoljnih ali ovakva tortura u svemu,nikada nije bilo,pogledajte sve što se održava u gradu od kulturnih manifestacija do takmičenja i nagrađivanja sve je njihova politika,zato se bliži kraj!

heheee,koji li će prvi da popusti,Buki izgleda kao najslabija karika,mada ni Džo ne puca od snage baš

Pa ,sta su mislila gospoda da ce Vucic dozivotno da vlada?Kako su radili tako ce i da im se vrati.Razumem ih jer kad izgube zastitu policije,suda ,tuzilastva,tesko njima.Ali ako misle da ce kao Uros Trajkovic da pobegnu sa parama i odsele se odavde kao da nista nije bilo grdno se varaju.Mislim da im se mnogima od njih smesi zatvor .

Niko od ove bagre ne sme da istane ne kaznjen...sve sto su pokrali treba da im se oduzme i da se strpaju u zatvor...a naravno i one pre njih koji su to isto radili Urosa, Janju, Antica, Zupeta, Dejana Ilica, Stojancica...sve u zatvor i sve da im se uzme.

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece