NAPREDNJACI ostavljaju vranjsku Skupštinu NEBRANJENU

Zbog velike užurbanosti, SNS u Vranju ne planira da brani lokalnu Skupštinu od eventualnih upada naroda na dan kontramitinga, 19. aprila, saznaju Info Vranjske.

Ovdašnji SNS branio je Skupštinu Grada kao da im je očevina, na dan velikog građanskog mitinga protiv diktature Aleksandra Vučića, u Beogradu 13. aprila.

Prema njihovim, ničim dokazanim tvrdnjama, odbornici SNS-a su vikend proveli u skupštinskoj sali, mada to ničim nije dokazano, a suprotnih dokaza ima na sve strane.

No, bilo kako bilo, naprednjaci su odbranili skupšinu koju niko nije ni napadao, niti mu je to padalo na pamet, ali tako, po običaju, otvorili Pandorinu kutiju neprimerenih dešavanja.

I sad, svi naprednjaci će za Beograd, na kontramiting protiv naroda, 19. aprila, ali, ko će čuvati Skupštinu?

- Pa nismo o tome ni razmišljali. Nismo mi ni verovali da će neko da je napadne ni za prošli miiting, nego tako, više simbolički. Isto i sad, ko će bre to da dira - kaže jedan od starijih naprednjaka iz vranjskog odbora stranke.

U opoziciji, gle čuda, slično misle, i nemaju nikakve planove za zauzeće skupštine dok su vlasti zauzete.

Tako političari, a kako građani?

Pa, videće se, evo ga 19. samo što nije. Ko sme, neka ostavi Skupštinu „na izvolte“, pa će videti da li je bio u pravu ili u krivu.

SSB

Komentari

Zamajavanje šizofrenog ludaka AV oprobanim Miloševićevim metodama, da partijski drugovi mirnije pale konkurenciji imovinu.

Naprednjaci, smesni i jadni...ljudi bez casti i dostojanstva...retko, ali izizetno retko ,da medju ovima neko misli svojom glavom! O njihovim kicmama necu ni da komentarisem!

O tužne vrbe, pažljivo se slušaju mudre reči iz beležnice nelečenog ludaka...

Gledajte malo unapred ste će biti kada vas ne bude na tim mestima odakle sada ucenjujete

Gledam ovu Ljilju kako sedi pored Miceta a ovamo ga ogovara na sva usta. Čak i Bulatoviću preti kako će mu dodje kraj. Koja si ti ljigavica ne mogu da verujem. Ljiljo stidi se za sve što si uradila u životu.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece