Naprednjačka akrobatika: VELINOVIĆ sada pomoćnik U BANJI!

Zoran Velinović, nekadašnji pomoćnik gradonačelnika Vranja za lokalni ekonomski razvoj, imenovan je nedavno u gotovo potpunoj diskreciji za pomoćnika Dragana Sentića, predsednika Gradske opštine Vranjska Banja, saznaju InfoVranjske.

Velinović je zadužen za ekonomski razvoj i to je najteži resor koji je uopšte mogao da dobije u Vranjskoj Banji, budući da je ekonomija u ovom mestu stoprocentno devastirana pustošećom tranzicijom u periodu vladavine socijalista i takozvanih demokratskih snaga i aktuelnim naprednjačkim nemarom.

Prema saznanju Vranjskih, ideja etno sela u Vranjskoj Banji u savezu sa Makedoncima je Velinovićeva ideja, a ostaje da se vidi da li će biti realizovana.

S. Kostić

Komentari

S tim što bi on zadržao delić (od tog budućeg sela) za sebe!

Pa dokle ce ovaj prodavac diploma da prodaje maglu, sto njemu ne ispitate poreklo imovine. Pa decko je smesan da li je moguce da neko normalan moze da veruje nesto ovom smesnom coveku.

Ovog Pingvina samo treba da ga stignu sva zlodela koja je ucinio. Sve se vraca...

Ovaj menja pozicije i stranke bas kao sto je i svoje prezime promenio iz Velinov u Velinovic. I sta reci o coveku koji se stidi svog porekla? Zasto nadlezne institucije ne ispitaju poreklo ogromne imovine koju je ovaj stekao prodajom diploma? Ko ga stiti? Svi!!! Zato sto ih ima u saci zbog tih diploma koje im je podelio. E Srbijo zemljoooo...

Kad u MUP-u na čelnim mestima ne budu oni kojima je prodao diplomu, biće uhapšen. Živi bili pa videli.

Ma ko je ovaj lik pingvin se pojavi ko neki strucnjak pa on je bezbeznjakovic prevara teska.

Najnovije vesti

ZutoCvece