Naprednjačka žurka u Vranjskoj Banji trajaće CELE NOĆI

"Glamurozna žurka" koju najavljuju naprednjaci, a koja će se održati u Vranjskoj Banji, u petak 8. septembra u organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS), trajaće cele noći, a počeće u 20 sati, saznaju Info Vranjske iz izvora bliskih banjskom odboru naprednjaka.

Među blizu hiljadu zvanica na ovom događaju, upriličenom prvenstveno za mlade naprednjake, naći će se i brojni gosti iz susednih gradova i opština sa područja Pčinjskog okruga, ali i gosti iz gradskih odbora SNS Leskovca i Kruševca, dugogodišnjih prijatelja vranjskih naprednjaka.

GAŠIĆEVO IGRALIŠTE! Naprednjaci darovali decu u Vranjskoj Banji

Za goste i funkcionere Srpske napredne stranke u bašti restorana Kičer biće postavljeni stolovi i organizovana bogata „sedeljka“.

Za petak najavljena glamurozna NAPREDNjAČKA ŽURKA u Vranjskoj Banji

Naprednjačka žurka u Vranjskoj Banji odvijaće se na platou između Specijalne bolnice i restorana Kičer.

S.K.

Komentari

Nargila za svaki sto ,zaboravili ste to da napisete.NARGILE PARY.

Narezite od salamu marke "posebna",dolaze Simpo menadzeri ,nekolko godine vec ne konzumiraju meso, sad je sansa.MORA POSEBNA JER SU ONI POSEBNI.

Nadamo se da ce biti placeno sve a ne ko sto je ostao dug u Vranju kod sportske hale.

Da nije VERIDBA u petak na KELNERA?Pahomije vec najavio da ce ih venca!

Mora da plati zaposlise mu zenu u Vodovod.Nasa deca sede kuci a ovi iz Cakanovac,Surdulicu,Han,Trgoviste drze Vranje.

Istina je da se na dva dana doteruju blizu moje kuce BACVE sa naftu,doteruje golf crne boje ,u jutarnjo vreme kad nema nikog.U dvoristu se nalazi 7-8 vojna vozila.MOLIM VAS da objavite ovo jer zaista moze da se desi eksplozija i da mi iz ulice neduzni stradamo.NEVREDI PRIJAVITI U MUP JER SU SVI POVEZANI.

Za to li smo glasali.Bulatovicu zvani bule nisi svestan da uništi banju, sve će ovo otići do Vučica.

Šta si uradio za Vranjsku banju, pa ćeš sad da slavis kakva zurka.

Za partiski advokati:STOLE,VLADA,M.NESIC ..OCEKUJU SIPKU I SANDRU AFRIKU DO ZORE.Da crkne sirotinja...

Lepo pitanje bole ko ovo plaća. Ovu proslavu u banji platice :Musa iz Novi dom,Djosa,Bane iz Jumko,Jankovic iz Biro,Kace,Beki iz Rašku i mnogi drugi.

Poštovana redakcijo ne štitite pojedince i pustite komentar jer i vi znate da je to istina,vas verni pratilac molim vas ne posustajte gotovi su

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece