NAPAD NA ĐOŠU lažan i režiran?

U Vranju su se pojavile prve sumnje u verodostojnost događaja vezanih za fizički napad na Gorana Đorđevića Đošu, direktora vranjskog «Vodovoda» i generalnog sekretara GrO SNS-a.

- Prva ozbiljna indikacija «procurila» je kada je Đorđević zatražio da istragu o napadu na njega i njegovu porodicu ne vode službenici Policijske uprave u Vranju, već policijski službenici iz drugog grada, pominje se Surdulica - navodi sagovornik Info Vranjskih blizak policijskim izvorima.

Izvor iz GrO SNS u Vranju smatra «da je napad na Đošu isplaniran i vešto izrežiran».

- Sve je to nečija režija, naravno, sa centralnom ulogom Đorđevića u toj «drami». Odmah je sazvana konferencija za novinare, pa smatramo da je u pitanju politička pozadina svega što se događalo oko Đoše, a sa ciljem da se koliko-toliko amortizuju protesti u Vranju i ublaži odjek upada protestanata u Beogradu u RTS- Kao, da SNS i njen lokalni čelnik, u konkretnom slučaju Đoša, eto, bude žrtve nasilja i meta napada, pa je usledila političko-medijska valorizacija celog slučaja - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Izvor blizak PU Vranje na svoj način promišlja «egzemplarne okolnosti koje su pratile scene napada na Đošu».

- Prvo, kako su Đoša i njegovi prošli bez ikakvih ozleda, pa je posebno sumnjivo kako je pošlo za rukom njegovoj supruzi da «profesionalcima» oduzme metalne šipke, to baš ne pije vodu. Kako to da su se «profesionalci nasilnici» odmah dali u beg kad su im šipke oduzete? Sve su to pitanja koja ukazuju da u celoj priči oko tog napada ima itekako sumnjivih momenata i okolnosti - zaključuje sagovornik Info Vranjskih blizak PU Vranje.

S. Kostić

Komentari

Ђоша је човек који мора да се извуче из блата и то смо сви знали да је измишљотина ониу Снс или плачу или измишљају напад из сажаљења да би се мало политички опрали од разниг малверзација,подмуклих радњи и малверзација.Ово је било само да се и новинари сажале на Ђошу и једно је сигиурно још ћемо се њихових престава нагледати...почеле су представе и премијере њихове политичке пропасти!

Ђошо тепан ли си или неси тепан?Свеједно за тепање си

Palalejo pa ti toj najbolje znajes

Ma kako covek izmislja nemoj te tako njegova zena je njemu licno obezbedjenje zena je godinama trenirala KUNG FU i ima zvanje majstor kung fu-a i dobro su prosli napadaci sledeci put ima da ih unakazi.

Al niko ne znam sta je djosa doziveo do sad jedino djosa ali on ne zna sta mu tek sledi !

Zamolio bih amebe, paramecijume i ostale primitivne razvojne oblike života koji imaju direktivu da brane, demantuju i repliciraju svaki komentar da nas bar poštede jedan dan bez njihovih mudrih misli i dela.Naime, nemojte da čitate , nemojte da se nervirate zbog čoveka koji doživotno vuče rep za sobom i pokažite malo dostojanstva i slobodne volje.Jednog dana staćete pred ogledalo , spuštene brnjice i biće vam žao samih sebe.Iskreno se nadam da će Bog da vam se smiluje i da vam da malo pameti i da vas oslobodi crne magije vladajućeg polusveta.

Od Pampersmena može sve da se očekuje,jer taj “covek” je spreman na sve.To je tako pokvaren covek,da sam od samog početka sumnjao da je to istina.Reče,koliko pamtim da je njegova cerka slikala auto sa kojim su pobegli navodni huligani i da su slike predate MUP-u.I,šta je sa tim?!Ma,laž i prevara.Sta drugo očekivati od Djose-Prizetka-Pampersmena?!

On prizetko.?Kuku, jadni ljudi koji su OVO primili u kucu.Moje duboko saucesce.

Zar je iko poverovao u istinitost napada? Samo retardirani su to mogli.

Ma tasta mu se napucala on grdan muz.Skapaja se.

Kako god bilo, sramota je da čovek na čelu najvećeg gradskog javnog preduzeća bude deo ovakvih stvari.. sramota, za ovo li smo glasali???

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece