Najteži meč Vranjanaca u sezoni

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem kolu jesenje polusezone u Super "B" ligi "Istok-Zapad" igraju najteži meč u celom šampionatu, protiv lidera na tabeli Hajduk Veljka u Negotinu.

Poslednje jesenje kolo Vranjanci dočekuju na devetom mestu sa svega sedam osvojenih bodova u ligi koja broji 12 timova, dok su Negotinci prvi sa 15 bodova.

Trener Goran Veselinović i njegovi rukometaši ne odlaze u Negotin sa unapred istaknutom belom zastavom, već dodatno motivisani činjenicom da ih na svom parketu dočekuje lider na tabeli i da moraju da pruže maksimum zalaganja i htenja kako bi ostavili dobar utisak i mogli da se nadaju povoljnom rezultatu.

Realno, Negotinci su apsolutni favoriti, ali Vranje 1957 ima odlične rukometaše, pa se očekuje da pun doprinos daju pre svih Čolović, Bošković, Dimitrijević, Barjaktarević i svakako pouzdani golman Breti.

Utakmica između Hajduk Veljka i Vranja 1957 igra se u subotu 7. decembra u Hali sportova u Negotinu sa početkom u 19 sati.

Komentari

Ajmo po pobedu. Ekipa nam je najjača u ligu. Nijedna ekipa nema igrače sa strane kao mi a i više pare od nas. Smenili smo Darka i Vlajka ali ne ide pa ne ide.Oni li su najveći krivci.
Ako se izgubi da ŠOTE bude trener sad je u penziju On najbolje znanje sve. A može i Šef i Grobar oni su možda i najbolji.

Sigurna pobeda...

Opet poraz Treneru. Malo je 100.000.

Ne be Darko i Vlajko su krivi
Za poraz u Negotin.
Pojačaj platu na selektora od 100.000
Na 200.000

Pustite Nesija gluperdu...ako on igra sigurno ce pobedite.
Hahahahaha

Najnovije vesti

ZutoCvece