NAJSKUPLJA obnova parka u istoriji: Radni dan košta 10.0000 evra!

Radovi na Gradskom parku u Vranju od svog početka do danas traju tačno 106 dana.

Naime, gradonačelnik Slobodan Milenković obeležio je početak radova na Gradskom parku 7. oktobra, rekavši da je vrednost radova 120 miliona dinara.

Do danas, park je samo raskopan, i drugih vidljivih promena ili radova nema, ili se ne vide golim okom.

Po slobodnoj računici, ako se zna da je rok za okončanje ovog posla 120 radnih dana, ispada da do sada svaki dan rekonstrukcije parka košta građane Vranja, bez PDV-a, 1.123.075 dinara, ili 9.593 evra! Iako je gradonačelnik obećao staze, rasvetu, letnju pozorinicu, osnove muzičkog paviljona, rekostrukciju dečijeg igrališta, za sada u Gradskom parku ograđenom metalnom žicom može se samo videti blato.

I to, izgleda, baš skupo.

SSB

Komentari

Kriminal koji je razorio grad Vranje

Tako je ali Danijela BM1 da uzme da im fakturise tj.proda cvecke ko na komrad.pa da vidite sta je cena ovo je nista.

Vidite ko se najvise ugradio, cuo sam da je glavni urbanista grada kupila novi auto. I ko zna ko se jos tu ugradio, ali kako vidim ima za sve!!!

Aaa, za to nije ponisten tender? E , toliko o postenju? Ono je bilo van kontrole i ponisteno a ovo je pod kontrolom. Ko razume, razume ce

Vrlo tužna slika.
Totalni haos i neznanje.
Grad -strašilo,pogotovo nocu.

Samo treba da se informisete odakle novac dolazi i ko plaća obnovu. Razumem skepticizam nakon što se od Djindjica na ovamo samo krali i potkradalo, ali ovde gro novca daje neko drugi i što je najgore daje isključivo za ovu namenu. Pa bih sad postavio pitanje autoru teksta, da li je bolje da novac iskoriste u svrhu obnove parka ili da taj novac uopšte ne dodje u naš grad? Samo da se malo bolje informisete sve će biti ok (samo u ovom slučaju).

Moj drug, diplomirani ekonomista državnog fakulteta odlazi u subotu u nemačku da radi ko "dizajner". Samo NAPREDNO!!!

Ko i šta da radi kad je zima. Jeste li vi bre normalni više?!

E moj Andrej
Ovima sto zavrsavaju koridore da bata može da ih pusta nije zima kod njih je leto narocito kad ih obidje Zorana. Bice rekonstrukcija parka bar jos jednom u budzet. Zato je i poceto unistavanje jesenas, nemoguce da ste mislili da posle oktobra dolazi maj. Isto je i sa ulicom Bore Stankovica i ostalim unosnim iskopinama nekada naseg grada a sada krave muzare za Sns bandu.

A sto pocinju radove uvek pred zimu? Sto ih ne pocnu na prolece recimo...
Ma sve je ovo samo pranje vec opljackanih para!

Ma tako je Vranjanci samo vi cutite i pustite ih da rade sta im je volja! Zavrsicemo svi tako sto ce ovi da nas guze u nekom raskopanom parku, a mi da im placamo!
Samo vi cuvajte svoje bedne platice, jos bednija radna mesta i ovi ce da vladaju kao Turci!

Najnovije vesti

ZutoCvece