NAJSKROMNIJI 7. septembar IKADA

U sklopu obeležavanja 74. godišnjice oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu održana je svečana sednica Skupštine, u pomalo čudim okolnostima.

Sednicu je otvorio predsednik Dejan Tričković, a zatvorila voditejka TV Vranjska plus.

Sednici su prisustvovali i ljudi koji su dobrovoljno služili vojni rok, a neki od njih dobili su značke i „zahvalnicu otadžbine“.

Na ovaj način obeležen je 7. septembar, dan oslobođenja Vranja 1944. godine, koji je do ove godine bio svečan praznik, ali je 2018. proslava ovog dana dekretom vlasti svedena na minimum.

Organizatori obeležavanja Dana oslobođenja su Grad Vranje i SUBNOR.

Komentari

Fasisticke svinje u fasistickoj drzavi Srbiji slave dan borbe protiv fasizma. To kao da nacisticki zlocinci slave dan borbe protiv fasizma. Nema ga dubnicko govno sigurno prati svakerku. Imaju li mleko tvoja deca da piju dubnicka pederc...no? Smrt fasizmu sloboda narodu.

Kod ovog polusveta je sve skromno samo kada su njihovi i dzepovi njihovih partnera u pitanju tada je bogato. Bagra jedna lopovska koja ce sve da unisti. . Kada ce ovaj narod da shvati ko su ovi indijanci i sta ce posle njih da ostane. Oni nesmeju da ostanu nekaznjeni jer ovako se niko nije ponasao u istoriji ove zemlje.

Tvrdim da je u prvih 5 krimosa iz SNS Antic Nenad Anta zamenik gradonacelnika sa surugom koja je SPS najvise profitirao i napljackao se.

Oslobođenje Vranja je komunistička laž i propaganda. U Vranje su komunisti ušli posle kapitulacije Bugarske bez borbe i bez ispaljenog metka. Taj dan su usvojili da bi se tog dana jelo i pilo i lagao narod. Kako oslobođenje od Bugara kad je i sada Vranje puno Bugara.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece