Najgori tim Super lige najbolji klub Vranja

Ivana Davidović, članica Kik boks kluba Vranje, i Kristijan Stošić, član Atletskog kluba «Vranjski maratonci», najbolji su psortisti Vranja u 2018. godini, odlučio je žiri Sportskog saveza i Grada Vranja.

Za najbolji kolektiv u sportu proglašen je Fudbalski klub Dinamo koji je ostvario istorijski uspeh plasmanom u Super ligu Srbije u sezoni 2017/2018. godina.

Za sportsko iznenađenje godine proglašen je ženski rukomenti klub Vranje

Najbolji sportski stručnjak u prošloj godini je trener FK Dinamo Dragan Antić Recko, najbolji stručnjak u oblasti sporta je dr Bojan Ilić, a najbolji sportski radnik je Nenad Stamenković iz Odbojkaškog kluba Panda.

Nagradu za životno delo dobio je Bogdan Mitrev za doprinos razvoju streljačkog sporta u Vranju.

Po prvi put su ove godine posthumna priznanja, čak devet, dobili Goran Nastić, Dušan Đorđević, Zoran Damjanović, Slobodan Stošić, Milen Marković, Mihajlo Marković, Momčilo Trajković, Branislav Petrović i Nebojša Stefanović.

Nagrađene su pozdravili i poželeli im mnogo muspeha gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Komentari

Molim vas da ponovo proverite informacije, nisu svi navodi tačni.

Селска забава за интересне групе нацистичког снс.

Sva priznanja osim posthumna bog dušu da im prosti,sve ostalo je politika i jedna selska igranka,tu ne spadaju maratonci,pa i prethodni na vlasti su radili izbor ali ovi sad što rade počev od Svetosavskih nagrada pa do sporta jedna obična seoska zabavs

Na sva USTA se hvali Panda a to je najveca odbojkaska prevara,Deca se cerupaju clar narinama bezdusno iako ih vecnik ljubitelj odbojkaska igre ubacio na budjet zbog kcere

Gde tu ZOK VRANJE.Oni bi trebali da su najbolji, jer imaju prevaranta Dusana Djedovica koji najbolje manipulise ljudima

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece