NAJDIĆ novi direktor BIBLIOTEKE

Zoran Najdić, kao kandidat SPS-a, novi je direktor javne biblioteke „Bora Stanković“ u Vranju, saznaju Info Vranjske u SPS-u.

Najdić je na ovu funkciju kandidovan još aprila ove godine, ali je rešenje o njegovom imenovanju u ministarstvu kulture potpisano tek ovog utorka, i u sredu konačno stiglo u Vranje.

Najdić će na mestu direktora jedne od najozbiljnijh lokalnih ustanova kulture zameniti Vesnu Petric, koja je to mesto zauzimala kao kandidat SDS-a, i poslednja je iz ove stranke koja još nije smenjena sa fuunkcije, posle raskida koalicije SDS-a i SNS-a.

Najdić je diplomirani vajar, a u kariijeri još beleži i mesto većnika za kulturu u lokalnoj vlasti, kao član DS-a, od 2008. do 2012. godine.

Aktuelni je vlasnik restorana „Stari dani“ u Brankovoj.

SSB

Komentari

Vesna Petric je verovatno u vrhu žeđu svim direktorima u gradu, poslednjih desetak godina. Najdić joj nije ni bleda kopija, ali kakvi su kadrovi sns i on je zlatan.

Covek ima kvalifikacije...Vajar,a pogotovo vlasnik restorana...Ocekujem da smesta promeni ime restorana u"Biblioteka" ili ime biblioteke u "Stari dani".Zbog prepoznatljivosti,je l' te!?

Фала Богу да сменише ону надобудну психолошкињу Весну,што до подне мрзи себе,а од подне цео свет.

Poznajem coveka, taj ne znaje da zbori i ako je procitaja dve knjige u svoj zivot ja ce lajem na centar. Idem da isclanim i sebe i sve moje najmilije iz takvu biblioteku. SRAMOTA

Eee, kako se je razočarala Dragana Arsić direktorka centra za socijalni rad ona je planirala pošto poto da dobije tu funkciju jer joj se drma foteljica pa bolje i to nego obični seoski pedagog.

jos jedan preletacevic,a i ljiga klase Janja

Dobro,ali moras da priznas da je Janja potpuno nepismen covek.Ima razlike!

ok,ovaj prvi bi trebao da bude obrazovaniji;a i Janja ne glumi fikusa za dzabe u Parking servis,lik je apsolutno nesposoban

Vajar pljeskavica,direktor Biblioteke?!Ovo ljudi može samo u ovakvoj,nepismenoj Srbiji i nigde više.Cirkus!Sve ste urušili,dajte bar kulturu sacuvajte,kao boga vas molim.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece