Najava MASOVNIH SMENA kadrova u SNS-u

Prema najavama iz više nevezaniih izvora, SNS u Vranju sprema se na masovne smene svojih kadrova, a pre svega u Domu učenika, Sportskom savezu i sportskim klubovima, saznaju Info Vranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS.

- Predstojeće smene kadrova iz SNS nisu vezane za ulazak SPS u gradsku vlast, osim kada je u pitanju smena u Domu učenika. Sve ostalo je vezano za SNS, koja je u nevolji sa pojedinim kadrovima, pa bi smenama da popravi svoj nizak rejting i otkloni nezadovoljstvo u stranci radom loših kadrova. Želja je i da se na pojedina mesta instaliraju ljudi odani određenim naprednjačkim čelnicima - objašnjava sagovornik Info Vranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, «u SNS već imaju alternativna kadrovska rešenja za predstojeće smene».

- Smene će po već ustaljenom principu naprednjaka biti izvedene bez većih potresa, preko prinudnih ostavki pojedinih direktora. Nova kadrovska rešenja će uglavnom biti lošija od ranijih, čak se zbog nekih očekuju i žešće reakcije lokalne javnosti, ali se naprednjaci nadaju da će ih nekako preživeti, jer su, ako ništa drugo, oni na vlasti - ističe sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Samo si tropate a nijedna smena nikako da se desi.Stvarno ste pouzdani s informacije...

Ja ostajem do kraja. Niko mi jišta ne može, crknite svi. Sve ću da vas smenim

Ti mozes da se z....... ali stvarno sam najpismen u Vrtogos. I pogolem strucnjak tam nije rodjen. Jos da me Bulat nauci kako se zakopcava kosulja.

SEKSI PREDSEDNIK SUDA POD HITNO DA BUDE SMENJEN,KAKO VAS NIJE SRAMOTA STOJADINE STANKOVICU,DA LI IMATE DECU?

A Bane iz yumco?

GORANE MORAVCE CE VIJE

SUD-ORGANIZOVANA PROSTITUCIJA I KRIMINAL.STOLE.STA JE OVO?

Od onih 300 do 600 eura, koje je uzimala sudinica, pitajte koliko je za Sidu....

Kd ce ga namavate onoga strucnjaka za sport i veru...Nesija. Covek ne zna odokle je supalj

A tek sto imaju kadrove po skolama,to je posebna prica.Posebno se istice direktorka u banjsku skolu.Zena izgubljena i u vremenu i u prostoru.Dve ovce da joj das,izgubila bi ih!

Ovo sto se ovde napise nikad se nista ne obistini. Ne prestaje se pisanje lazi i neistine.

Nemojte samo da dirate Palaleju,on ako ode nadrljasmo koj ce se slika onako lepo ispred SNS.

DENZIJA NE DIRAJTE JER ON JE DOVOLJNO PODMITIO SVE I CEKA ZASTITU. INACE BIH GA OPOPENUO DA SE NE SLIKA VISE STA SE RADI PO ULICAMA > NIJE DENZI OVO TVOJ GRAD < NIJE TVOJA FIRMA, NIJE TVOJA MASINA < NISU TVOJI RADNICI ! PRESTANI DA SE BLAMIRAS VISE ! OVO JE NAS GRAD ! NE BRUKAJ STRANKU KOJU KORISTIS IZ INTERESA !!!!!!!!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece