Nagrada Višem sudu u Vranju u prave ruke

Odlukom Komisije Kasacionog suda za dodelu nagrada u kategoriji povećanog broja rešenih predmeta za nagradni period od 1. jula 2017. do 30. juna 2018. godine, druga nagrada pripala je Višem sudu u Vranju, saopštila je na konferenciji za medije Dragana Ilić Marković, predsednica ovog suda.

- Prvu i drugu nagradu prati i novčana nagrada, prema našim saznanjima radi se o par hiljada evra, što ćemo iskoristiti za nabavku kompjutera i druge opreme, dakle, prihodovali smo, jer smo bili ažurni u periodu za koji su predviđene nagrade -, rekla je Dragana Ilić Marković.

Predsednica Višeg suda u Vranju brojkama je ilistrovala činjenice o povećanju broja rešenih predmeta u ovom sudu.

- Na dan 1. jula 2017. godine zatekli smo 9.764 predmeta, u međuvremenu je pristiglo više od 11.000, što ukupno iznosi više od 20.000, a od tog broja, nerešenih predmeta je ostalo 3.852, pa nam je to donelo drugu nagradu na nivou zemlje -, s ponosom je zaključila predsednica Višeg suda Ilić Marković.

Markovićeva je izrazila zahvalnost svim radnicima Višeg suda, počev od osmoro sudija, sudskim pomoćnicima, finansijskom delu, volonterima, obezbeđenju, lokalnoj zajednici i Nacionalnoj službi zapošljavanja, Filijali Vranje.

- Radili smo prekovremeno bez primedbi zaposlenih, sve smo izdržali, pa smatram da je nagrada došla u prave ruke-, zaključila je Dragana Ilić Marković.

Komentari

Marija prelazi u V.Sud,predlagac pravni savet SNS na celu sa Stojana Ilica.Bravoooo

SNS SUD.

Najnovije vesti

AluTerm plus