NA PUTU PROPASTI: Viša škola 15 dana BEZ STRUJE

Nekadašnjoj Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, sada radnoj jedinici Akademije vaspitačko-tehničkih strukovnih studija u Nišu, isključena je električna energija još 6. avgusta, saznaju InfoVranjske.

- Dana 6. avgusta, radnici vranjske Elektrodistribucije po nalogu EPS snabdevanja, isključili su struju Višoj školi i već desetak dana smo bez električne energije. Razlog je veliki iznos dugovanja za utrošenu električnu energiju koja nije uredno plaćana u dužem periodu - navodi sagovornik InfoVranjskih iz ove visokoškolske ustanove.

Po ovom izvoru, «prekid u napajanju električnom energijom škole je odavno očekivan».

- To je posledica poslovanja prethodnog rukovodstva škole na čelu sa direktorkom Ljiljanom Đorđević i predsednikom Saveta škole Damjanom Stanojevićem. Dug se nagomilavao, oni ga kriju, ali se ipak zna da je veliki iznos, pa je isključenje struje bilo neminovno i očekivano - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju poručuje «da se u školi sa nestrpljenjem očekuje prva reakcija predsednika Akademije Saše Nikolića».

- Predsednik je prećutao neke gafove prethodnog rukovodstva, ali bi sada morao da shvati da je sve u ovoj školi otišlo predaleko i da neće moći da velike probleme gura pod tepih - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

InfoVranjske su povodom isključenja struje Višoj školi uputile mejlom pitanje u vezi tog događaja, ali ni posle dva dana čekanja nije stigao nikakav odgovor na postavljeno novinarsko pitanje.

S. Kostić

Komentari

A be Kostiću, pa da li si ti zdrav, ljudi nemav struju a ti im šalješ mail na školu sa pitanjima. Kako da otvore mail i odgovore ti na pitanja kad nemav struju, a od doma ne može, bilo bi privatno.

Toj gu je Ljiljanu naučija tatko kako se radi sa struju. On je godima kraja struju na Vlasinu pa nista .... Izem te državo bez zakon....

Samo KATANAC. Proizvode kadar bez znanja formalno obrazovan koji nikome nije potreban. Leglo korupcije i neznanja.

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece